Samsung F5300 – бюджетен smart телевизор, който няма да спре да ви впечатлява
Samsung UE40F5300
Samsung F5300 – бюджетен smart телевизор, който няма да спре да ви впечатлява
News.dir.bg - 27 Март 16:01
Samsung представя в България 40-инчовия LED телевизор F5300, който е идеалното решение за потребителите, които търсят ярка и жива картина и smart TV възможностите, които Samsung предлага, на достъпна цена.


Със Samsung F5300 можете да се радвате на впечатляващо качество на картината и множество услуги и разнообразно съдържание чрез Smart Hub, както и да свържете своя телевизор с други устройства през HDMI.

F5300 е перфектно допълнение за всеки дом заради стилния си и изчистен дизайн. One Design от Samsung осигурява тънък панел за несравнимо изживяване. Рамката около екрана на F5300 е толкова семпла, че буквално изчезва от погледа ви, докато гледате телевизия. Дори когато устройството не е включено, красивият му дизайн допълва стилно интериора на всяка стая.

С помощта на иновативния алгоритъм за подобрение на качеството на картината на Samsung, Wide Colour Enhancer Plus превръща гледането на телевизия в истинско удоволствие и разкрива дори и най-малките детайли в изображенията. Сега цветовете са много по-близки до тези в природата и са такива, каквито трябва да бъдат. С F5300 можете да се радвате на картина, която е по-реалистична отвсякога. Благодарение на своята резолюция, която е два пъти по-висока от тази на стандартните HD телевизори, F5300 предоставя впечатляващо зрително изживяване, което ще ви пренесе в друг свят. Картината е по-ярка и по-жива от тази на LCD телевизорите, благодарение на LED подсветката. Размазването при резки движения е намалено, за да можете да се радвате в детайл на спортни предавания, екшън филми и всички случаи, когато на екрана има много бързи движения. Освен това LED телевизорите използват 40% по-малко електроенергия и по този начин ви спестяват средства и се грижат за околната среда. Clear Motion Rate (CMR) от Samsung измерва истинската яснота на картината и разкрива истинските възможности на телевизора да показва ясни детайли при изображения в бързо движение, като използва процесора, TV панела и подсветката едновременно.

Подобреният Smart Hub на Samsung F5300 гарантира на потребителите нов свят от социални и персонализирани забавления у дома. В същото време, благодарение на функцията Kids, децата могат да се забавляват и да се учат по иновативен и приятен начин. Освен това, можете да се грижите за здравето си и да поддържате добра форма с помощта на Fitness. Приятните моменти у дома с F5300 са гарантирани и благодарение на възможността за достъп до страхотно съдържание, подбрани Samsung Apps, интернет, Skype и др. С F5300 можете безжично да се свързвате с интернет, да сваляте редица приложения, да стриймвате филми, да публикувате във Facebook и Twitter – и всичко това на голям екран, благодарение на удобния Smart Hub интерфейс.

С помощта на AllShare Play можете да се радвате на филми, снимки, музика и др. от всяко съвместимо устройство наоколо, включително компютър. Cloud технологията и Samsung web storage ви дават дори по-голяма свобода и мобилност, като ви позволяват достъп и възможност за споделяне на мултимедийно съдържание, дори когато не сте у дома. Сега можете да се радвате на любимото си съдържание на своя телевизор или, когато сте далеч от него.

Достъпният LED телевизор от Samsung ще превърне вашия хол в център за мултимедийно забавление с помощта на своите High Definition Multimedia Interface (HDMI) изходи. HDMI осигурява скоростна трансмисия на HD дигитално съдържание от множество устройства директно на вашия телевизор.

Телевизорите предлагат и много други съвременни удобства, като например функцията ConnectShare Movie, която позволява възпроизвеждане на снимки, видеозаписи и дори цели филми, записани на USB флашка, само като я включите в USB порта на телевизора. И не на последно място, те радват с максимално изчистен и хармоничен дизайн, с тънка рамка и ултратънък профил.
Технологии / Други


ОЩЕ НОВИНИ 

Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
News.dir.bg - 17 Декември 05:00
Samsung представя на нашето внимание изключителния 40-инчов F6670 Smart 3D LED TV. Телевизорът е красив – не само отвън, но и отвътре, със зашеметяваща Full HD резолюция и невероятна 3D картина,...
Технологии / Други
 
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
News.dir.bg - 26 Ноември 02:20
Особено ако става дума за 40-инчов Samsung UE40F6510 LED TV от серия 6. Всички модели от серията предлагат вълнуващ нов свят от истинско забавление, създаден и персонализиран спрямо вашите лични...
Технологии / Други
 
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
News.dir.bg - 14 Ноември 01:57
За много от нас възстановяването след дълъг и напрегнат работен ден започва със захвърлени небрежно в коридора обувки, напитка от хладилника и дистанционно в ръка. Настанени удобно на дивана пред...
Технологии / Други
 
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
News.dir.bg - 25 Октомври 02:00
Гледането на телевизия може да бъде двойно по-приятно благодарение на страхотните възможности на новия Samsung Blu-ray HDD плейър. С него може да записвате 2 програми едновременно, да сърфирате в...
Технологии / Други
 
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
News.dir.bg - 20 Юни 06:20
3D картина и звук гарантират, че вечерите пред телевизора никога няма да бъдат същите
Технологии / Други
 
Киносалон у дома със система Samsung
News.dir.bg - 15 Май 09:00
Samsung пуска на българския пазар един от най-интересните си нови модели от линията домашни кино системи - HT-F4500. Компанията е отделила необходимото време и усилия за Blu-ray системата, която...
Технологии / Други
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
Един истински „смарт“ телефон
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
Удължен е конкурсът за 130-метровия паметник на Левски
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
Меркурий, Венера и Юпитер ще танцуват на небето

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « март 2024  
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.