ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


15партии, коалиции и инициативни комитети в предизборна кампания по БНР
БГНЕС - 22 Февруари 12:45
„Очаквам позитивна и интересна кампания с нови и различни форми, както и коректно отразяване в програмите на БНР“, каза Виктор Серафимов, член на УС на БНР.
У нас / Медии
 
Обективни ли са медиите
Capital.bg - 21 Февруари 19:12
Централната избирателна комисия (ЦИК) и Съветът за електронни медии (СЕМ) подписаха днес споразумение за принципите и параметрите на специализирания мониторинг, който медийният регулатор ще осъществява върху дейността на радио и телевизионните оператори по време на предстоящата изборна кампания за избор на народни представители.Споразумението включва наблюдение върху 41 програми, които имат договори за предизборна агитация с партиите. Изборът им е направен според степента на влияние...
У нас / Медии
 
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (21 февруари)
Capital.bg - 21 Февруари 09:15
Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на маркетинга, рекламата и PR-а, може да се абонирате за седмичния ни е-бюлетин тукНа българския пазарAPRA Porter Novelli започва да обслужва YTONGАгенцията APRA Porter Novelli Balkans Communication Group поема пълното комуникационно обслужване на марката за строителни блокчета YTONG през 2017 г. на българския пазар. Агенцията ще работи и върху проекти...
У нас / Медии
 
Отстъплението на банерите
Capital.bg - 17 Февруари 16:16
“В категорията “Развлечения и заведения“ ръстът се дължи основно на сайтовете за залагания, които 2016 г. се прелицензираха.“ Стефан Стефанов, собственик на bannermonitoring.com.Българският пазар на интернет реклама продължава да е най-динамичният, като отчита всяка от последните години двуцифрен ръст. Наличието на подробна информация и данни за потребителите в комбинация с ясните метрики за измерване на резултатите от онлайн кампаниите привличат все по-голяма част от бюджетите на...
У нас / Медии
 
Родните ПР-и срещу троловете и фалшивите новини в предизборните кампании
БГНЕС - 16 Февруари 16:48
Специалисти от пет български професионални организации в сферата на комуникациите приеха декларация, с която се противопоставят на използването на платени или провокирани коментатори в интернет, познати като „интернет тролове”.
У нас / Медии
 
КЗК образува производство по искането на БНР срещу „Музикаутор“
БГНЕС - 14 Февруари 15:25
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е образувала производство по искането на Българското национално радио срещу „Музикаутор“ заради злоупотреба с господстващо положение.
У нас / Медии
 
Музикаутор: Очакваме БНР да оттегли съдебния иск
БГНЕС - 14 Февруари 09:19
На пресконференция на БНР вчера, 13 февруари 2017 г., бе представено изследване, проведено от GARB Audience Measurement Bulgaria, според което се наблюдава ръст в аудиторията на националната медия.
У нас / Медии
 
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (14 февруари)
Capital.bg - 14 Февруари 09:15
Ако искате да получавате информация за най-важното от сектора на маркетинга, рекламата и PR-а, може да се абонирате за седмичния ни е-бюлетин тукНа българския пазарУебсайтът на “Дарик“ е с обновена визияНовинарският уебсайт DarikNews.bg, част от потфолиото на “Нетинфо“, собственост на “Нова броудкастинг груп“, вече е с нов дизайн, визия и структура. Съдържанието е представено на читателите на първата страница от платформата, а фокус на медията ще бъдат и...
У нас / Медии
 
Ал.Велев: Въпреки Музикаутор, БНР бележи ръст от 20% на аудиторията си
БГНЕС - 13 Февруари 13:29
Въпреки проблемите с “Музикаутор” БНР бележи ръст на радиоаудиторията от 20%, спрямо последното тримесечие на миналата година. Това заяви генералният директор на БНР Александър Велев, предаде репортер на БГНЕС.
У нас / Медии
 
13февруари - Световен ден на радиото
БГНЕС - 13 Февруари 05:37
На 13 февруари отбелязваме Световния ден на радиото и празнуваме уникалната способност на тази медия да се докосва до живота и сближава хората във всяко кътче на земното кълбо.
У нас / Медии
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.