ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Новият Android се фокусира върху качеството и Google Now
Dnevnik.bg - 29 Май 11:06
Следващото поколение на Android ще е фокусирано изцяло върху качеството, съобщи Google по време на своята конференция Google I/O 2015. Android M няма да предлага големи промени в дизайна или функциите, но за сметка на това ще преследва оптимално качество и стабилност, обяви Сундар Пичай, който е вицепрезидент на компанията и оглавява Android, Chrome и Google Apps.“Това е моментът на мобилните технологии и смартфона“, обяви Пичай. В момента има над 4000 различни устройства, които...
Технологии / Интернет
 
Наближава крайният срок за участие в тазгодишните Български награди за уеб
Dnevnik.bg - 29 Май 10:35
Наближава крайният срок за записване за участие в тазгодишните Български награди за уеб. Това е седмото издание на конкурса, като то ще бъде посветено на начина, по който различните сегменти се променят под влиянието на интернет.Срокът за записване е до 10-ти юни т.г. Победителите пък ще бъдат обявени на 18-ти юни т.г. Конкурсът се организира от Българската уеб асоциация и е разделен на няколко категории.Сред тях са “Продукти“, “Услуги“, “Медии“, “Държавни институции и...
Технологии / Интернет
 
ЕП одобри мерки за безопасност на децата в нета
БТА - 22 Октомври 17:57
Технологии / Интернет
 
Брюксел откри сайт за телефон 112
БТА - 03 Юни 16:14
Технологии / Интернет
 
ePay.bg със система за отложено плащане
БТА - 26 Април 12:05
Всеки регистриран търговец в системата за електронни разплащания ePay.bg, който предлага стоки и услуги в електронния си магазин, има възможността да събира задължения от клиентите си, чрез отложено плащане, съобщават от сайта ePay.bg.
Технологии / Интернет
 
Гугъл инк. купува рекламната мрежа Doubleclick
БТА - 16 Април 08:40
Технологии / Интернет
 
ЕС обвини Епъл заради iTunes
БТА - 03 Април 10:45
Европейската комисия е започнала да разследва възможни нарушения на антимонополното законодателство от страна на корпорацията Епъл (Apple) заради особеностите на работа на музикалния й интернет магазин iTunes, съобщи британският вестник “Файненшъл таймс“.
Технологии / Интернет
 
Премиера на продължението на World of Warcraft
БТА - 10 Януари 11:10
Технологии / Интернет
 
Гугъл купува YouTube за $1,65 млрд.
БТА - 10 Октомври 10:10
Интернет гигантът Гугъл (Google) днес обяви, че е постигнал споразумение да купи един от най-популярните портали за видео файлове в интернет ЮТюб (YouTube) за 1,65 млрд. долара, предадоха световните агенции.
Технологии / Интернет
 

търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.