ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Язовир “Кърджали“ прелива, няма опасност за хората
Dnes.bg - 20 Март 20:28
Нивото на Дунав се покачва застрашително
У нас / Политика
 
Съветът “Общи въпроси” постигна споразумение следващите избори за ЕП да са между 23 и 26 май 2019 г.
БГНЕС - 20 Март 20:03
Съветите “Общи въпроси” и “Общи въпроси” по чл. 50 от Договора за Европейския съюз заседаваха днес в Брюксел под ръководството на вицепремиера Екатерина Захариева. В началото на своето заседание Съветът “Общи въпроси” постигна без дискусии споразумение следващите избори за Европейски парламент да се проведат между 23 и 26 май 2019 г.
У нас / Политика
 
Здравното министерство се зае с “Пирогов“, ще го оздравява
Dnes.bg - 20 Март 19:53
Болницата има натрупани дългове от над 14 милиона лева
У нас / Политика
 
Зоран Заев: И Македония изпрати проектоспоразумение в Атина
Агенция КРОСС - 20 Март 19:06
У нас / Политика
 
Караянчева посети Варна
БГНЕС - 20 Март 18:37
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева откри изложба, с която Регионалната библиотека“Пенчо Славейков“отбелязва 135-ата годишнина от създаването си и 125-ата годишнина от рождението на нейния първи директор, предаде кореспондентът на БГНЕС в морската столица.
У нас / Политика
 
Държавата пропуска ДДС за стотици милиони годишно
Capital.bg - 20 Март 18:26
Държавата не може да събере ДДС по влезли в сила ревизионни актове в размер на стотици милиони левове годишно. Общо за периода 2000-2017 г. сумата възлиза на почти 5.8 млрд. лв. Това става ясно от справка на Националната агенция за приходите, предоставена на гражданско сдружение “Боец“ по Закона за достъп до обществена информация.Общият размер на установения с ревизионни актове на НАП дължим ДДС за същия 17-годишен период е 16.2 млрд. лв. От тях близо 5.4 млрд. лв. или около една...
У нас / Политика
 
Виолета Булц: Мултимодалният транспорт е изключително важен, той може да реши въпроса със замърсяването
БГНЕС - 20 Март 18:00
Приключихме много успешна конференция по мултимодален транспорт. Смятаме, че това ще оформи бъдещето на европейския транспорт, не само европейския, а и на глобалния транспорт.
У нас / Политика
 
Ще разбие ли “Турски поток“ мечтите за хъб “Балкан“
Capital.bg - 20 Март 17:06
Една от основните възможности, които ще се анализират в предпроектното проучване за газовия хъб “Балкан“ е суровината да постъпва у нас на входна точка Турция и да преминава през изходна точка Сърбия. Това се налага заради плановете на “Газпром“ от 2019 г. да преустанови доставките по Трансбалканския газопровод, който преминава през Украйна и България, като замени маршрута с изграждащия се “Турски поток“. Тази седмица обаче стана ясно, че руския гигант ще демонтира и консервира стотици...
У нас / Политика
 
Радев: Общността на българските евреи в Израел е мост за развитие на двустранния обмен в образованието и културата
БГНЕС - 20 Март 17:05
Общността на българските евреи в Израел е естествен мост за развитие на двустранния обмен в областта на образованието и културата, заяви днес президентът Румен Радев на среща в Йерусалим с представители на организации на българските евреи в Държавата Израел.
У нас / Политика
 
Вечерни новини:
Capital.bg - 20 Март 16:50
У нас / Политика
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2017 Dir.bg. All rights reserved.