ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитЛукарски бъзна Радан Кънев със сентенция за смелите и силните
BLITZ - 14 Септември 21:11
Реформаторите зашиха поредната кръпка върху кожуха на своето единство. В неделя те отложиха избора на председател на Блока за след изборите. Този път отстъпката направи ДСБ. Без нея целостта на реформаторите едва ли щеше да оцелее. Поредният компромис обаче само отлага неизбежната им раздяла, пише в обзорен репортаж "Стандарт".
У нас / Политика
 
За следващите 7 години за България са предвидени 16 млрд. евро
БългарияУтре - 14 Септември 20:40
Ще следя за всеки лев, заяви Кристалина Георгиева
У нас / Политика
 
Костадин Чакъров: Предстоящите избори ще бъдат решени от чуждите столици
BLITZ - 14 Септември 20:04
Костадин Чакъров е председател на ЦК на Съюза на комунистите в България и политически съветник на Тодор Живков и дъщеря му Людмила до 10 ноември 1989 г. Юрист по образование, преди промените последователно е първи секретар на ДКМС в родния си град Пловдив, съветник в апарата на Държавния съвет, заместник-завеждащ икономическия отдел на ЦК на БКП. Автор е на книгите „Вторият етаж” и „Нашествието на демократите”. 103-годишнината от рождението на бившия Първи, която се навърши на 7 септември, бе повод наш репортер да потърси последователя и ревностен защитник на Живковите идеи и чистия комунизъм. Другарят Чакъров се съгласи да даде ексклузивно интервю за вестника на народа, в което прави анализ на изминалите 25 години от падането на социалистическия строй, разкрива любопитни факти за комунистическата власт и изказва своите виждания за бъдещето на България.
У нас / Политика
 
За следващите 7 години България ще получи 16 млрд. евро
Dnes.bg - 14 Септември 19:44
Георгиева: Ние получаваме най-много спрямо това, което внасяме в ЕС
У нас / Политика
 
За 7 години България ще получи 16 млрд. евро
Dnes.bg - 14 Септември 19:44
Георгиева: Ние получаваме най-много спрямо това, което внасяме
У нас / Политика
 
Сашо Диков към правосъдния министър: Защо излъгахте президента?
BLITZ - 14 Септември 19:21
Сашо Диков захапа правосъдният министър Христо Иванов за това, че не е плащал членски внос в Адвокатската колегия и е бил със спрени адвокатски права. Срещата им стана в Министерски съвет, който Стажанта посети специално, за да огледа кабинета на премиера Близнашки и да седне на стола му.
У нас / Политика
 
Местан: Аз поисках срещата с Ердоган, обсъждахме двустранните отношения
BLITZ - 14 Септември 18:46
Политиката е една голяма битка за оцеляване, но ние залагаме на концепцията за оцеляване чрез развитието. Това заяви в предаването „120 минути” по bTV лидерът на ДПС Лютви Местан.
У нас / Политика
 
Кристалина Георгиева: Никога не съм се казвала Сталинка
BLITZ - 14 Септември 18:42
Кристалина Георгиева заяви, че никога не се е казвала Сталинка. Информация, че се е прекръстила след демокрацията се появиха веднага, щом беше издигната кандидатурата й за еврокомисар.
У нас / Политика
 
Цветан Цветанов: Важно е да спечелим изборите, защото през последната година държавата затъна
БългарияУтре - 14 Септември 18:37
Зам.-председателят на ГЕРБ откри в Радомир спортна площадка, изцяло финансирана от партията
У нас / Политика
 
Кристалина Георгиева: Новият пост не ме плаши
Агенция КРОСС - 14 Септември 18:33
У нас / Политика
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.