ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла, един човек загина, четирима са ранени
DarikNews - 07 Юли 20:15
У нас / Политика
 
Мнения Daily - Високите етажи ще попълват органа за борба с корупцията им
Capital.bg - 07 Юли 20:12
ПозицияВисоките етажи ще попълват органа за борба с корупцията имОт анализ на адв. Александър Кашъмов, “Програма Достъп до информация“, в “Медиапул“Миналата седмица правителството внесе в парламента законопроект за предотвратяване на корупцията сред лицата, заемащи висши публични длъжности. Докато в западния свят закони, посветени самостоятелно на превенцията на корупцията, са рядкост, в България за последните 15 години се приеха закони, стратегии и какви ли...
У нас / Политика
 
Станишев зове: Европа и Гърция да намерят решение бързо
Агенция КРОСС - 07 Юли 20:04
У нас / Политика
 
ТИР се преобърна и запали, шофьорът загина
DarikNews - 07 Юли 19:59
У нас / Политика
 
Италианските власти арестуваха крупен наш бизнесмен
DarikNews - 07 Юли 19:54
У нас / Политика
 
Военният министър призна за разминавания с Първанов и Михов
BLITZ - 07 Юли 19:49
"Очевидно е, че имаме разминаване в някои от вижданията ни с депутатите на АБВ, ръководството и г-н Георги Първанов. Сред тях са идеите за развитието на армията и оценката на средата за сигурност", каза след среща с АБВ днес министърът на отбраната Николай Ненчев. Не мога да променя позициите си, но като демократ ще спазвам принципа да информирам народните представители, за да поддържаме добър тон и открит диалог, в духа на европейските и евроатлантическите ценности, към които ние неотменно принадлежим, допълни той.
У нас / Политика
 
Ненчев се срещна с парламентарната група на АБВ
Агенция КРОСС - 07 Юли 19:39
У нас / Политика
 
Масовото пенсиониране в силовите ведомства продължава
Capital.bg - 07 Юли 19:16
Броят на новите пенсионери продължава да расте с бързи темпове, показва отчетът на Националния осигурителен институт (НОИ) за първото полугодие. Новоотпуснатите лични пенсии са се увеличили с 14.5% на годишна база. Данните затвърждават две тенденции, започнали в края на миналата година – новоотпуснатите пенсии на служители в сектор “Сигурност и отбрана“ продължават да растат драстично, а инвалидните намаляват леко. Причината може да се търси в ефекта, който имат правителствените промени в...
У нас / Политика
 
The Guardian: Оста „Русия-Китай” е способна да промени картината на света
BLITZ - 07 Юли 19:02
Форумите на БРИКС и ШОС, които ще се състоят тази седмица в руския град Уфа (близо до Урал), показват, че Москва уверено поема лидерска роля в най-бурно развиващата се част на света, пише The Guardian.
У нас / Политика
 
NI: Антируските санкции бият болезнено по благополучието на Запада ГОТОВО
BLITZ - 07 Юли 19:01
Скот Семет задава интерес въпрос в американското издание The National Interest: винаги ли целта оправдава средствата на геополитическата арена и явява ли се тя разумна стъпка да понесеш загуби само заради това да препънеш противника? Според него отношенията между Запада и Русия в последно време са нагледна илюстрация в този дух.
У нас / Политика
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.