ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитПетър Бояджиев първо пред БЛИЦ и "ШОУ": Кольо Добрев беше лейтенант на Луканов и Костов
BLITZ - 19 Април 16:34
Петър Бояджиев е роден на 3 юли 1947 г. в Шумен в семейство на чиновник. Завършва гимназия в родния си град. След казармата е приет да учи математика в Софийския университет. В навечерието на ІХ конгрес на БКП през 1966 г. заедно със своя приятел Алфред (Фреди) Фосколо (в момента главен редактор на в.”Про и Анти” – б. авт.) разпространяват позив с искания за излизане от Варшавския договор, за свобода на сдруженията и многопартийност.
Други / Анализи
 
Човекът на Путин в София
Агенция КРОСС - 19 Април 13:42
Други / Анализи
 
Нови западни заплахи за Русия
Webcafe - 19 Април 12:48
Москва отвърна, че не е ученичка
Други / Анализи
 
Лъчезар Иванов пред "ШОУ": Чувствам се като селско куче в град
BLITZ - 19 Април 10:23
На 9 април през нощта синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги, беше задържан след информация за въоръжен грабеж в бензиностанция в Студентски град. Там полицаите го разпитват, след което и освобождават. „Бях в чужбина, когато е станал обирът. Прибрах се, намерих сина си и той отиде сам в полицията с адвокат”, бяха първите думи на Лъчезар Иванов. Депутатът твърди, че няма родителски права над сина си, който е изцяло под опеката на майка си Диана Долапчиева, с която са разведени. И тя, и други хора обаче твърдят, че Георги живее с баща си в Банкя!
Други / Анализи
 
Кампанията трябва да е от сърце до сърце
Агенция КРОСС - 19 Април 09:33
Други / Анализи
 
Обществото не може да приеме, че и жените са агресивни
Fakti.bg - 19 Април 08:50
Други / Анализи
 
Преди развода с изчезналата Стоянка мъжът й бизнесмен забременил 2 млади жени!
BLITZ - 19 Април 07:35
Стоянка Дудекова от Карлово изчезна мистериозно на 26 март тази година. В 3.30 приятелят й Киро я събудил по телефона, защото била на работа първа смяна. В 4.30 Дудекова не се появява на спирката при колегите си. В 7.30, когато малкият й син й звъни по телефона, той вече е изключен. Стоянка е обикновена жена от народа. Няма големи борчове, нито големи грижи, не е контактувала със съмнителни лица. Развела се е преди 5 месеца. С бившия й съпруг Веселин Божилов са имали общ бизнес - магазин за авточасти, две къщи в Карлово, три гаража, пригодени за автосервизи, вила в квартал „Сушица“ и луксозен джип БМВ. На 14 април е трябвало да се гледа дело за подялба на имущество. Делото обаче не се състоя - Божилов изненадващо оттегли иска си.
Други / Анализи
 
Кметът на Бяла не ще да му се търкалят по плажа
Webcafe - 18 Април 23:16
На Разпети петък инвеститорите от Мадара ЮръпАД представиха проекта си за Карадере
Други / Анализи
 
Руска рулетка
Ekip News - 18 Април 19:41
През тази седмица жителите на Украйна и на останалата част от света разбраха, че Русия няма лесно да се откаже от плановете си да разцепи Украйна и да присъедини югоизточната й част към собствената си територия. След 7 часови преговори между външните министри на Русия, Съединените щати, Украйна и Европейския съюз в Женева, в четвъртък вечерта, бе оповестена съвместна декларация, в която се казва, че ескалацията на напрежението в Украйна трябва да спре, въоръжените отряди да се разоръжат, завзетите сгради, улици и площади да бъдат освободени, а властите в Киев да гарантират амнистия на вразумилите се сепаратисти.
Други / Анализи
 
Цветан Цветанов: Основният сблъсък в Европа ще е между ЕНП и ПЕС, в Българи – между ГЕРБ и БСП
Ekip News - 18 Април 18:12
Основният сблъсък при изборите за Европейски парламент ще е между ЕНП и ПЕС, между дясно и ляво. Дебатът в Европа ще е какво доведоха социалистическите правителства в Европа и какво направиха правителствата на европейската десница. Това заяви в предаването “Под лупа“ зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според него сблъсъкът при евровата в България ще е съответно между ГЕРБ и БСП.
Други / Анализи
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.