ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Осъдиха българи за незаконен трафик на бебета в Гърция
Burgas24.bg - 29 Април 09:30
По света / ЕС
 
“Кремъл поддържа връзки с руската мафия“
DW - 28 Април 17:26
Кремъл поддържа връзки с руски мафиотски структури в Европа, на които възлага най-различни задачи: от кибератаки до поръчкови убийства, твърди британският експерт за Русия Марк Галеоти. Ето неговите разкрития:
По света / ЕС
 
Защо отменят кирилицата
DW - 28 Април 16:09
Казахстан отменя кирилицата: това щяло да помогне на казахите да научат по-бързо английски език. Предложението на президента Назърбаев срещна широко одобрение. Други страни от бившия СССР отдавна изпревариха Казахстан.
По света / ЕС
 
“Организаторът на нападението си има име и презиме“
DW - 28 Април 15:14
Какво се случва в Македония? Ръководителят на Македонската редакция на ДВ Борис Георгиевски казва, че за насилията са виновни ВМРО-ДПМНЕ и лично Никола Груевски. И описва два сценария за близките дни.
По света / ЕС
 
Невероятната история на подполковника, представил се за бежанец
DW - 28 Април 13:12
В продължение на година и половина той е водил опасен двоен живот: млад германски офицер се регистрирал под фалшиво име като сирийски бежанец. Предполага се, че е планирал атентат, с който да дискредитира бежанците.
По света / ЕС
 
Кървави сцени в Скопие
DW - 28 Април 09:23
Разгневени демонстранти нахлуха вчера в парламента в Скопие и нападнаха депутати. Протестиращите настояват за нови предсрочни парламентарни избори. От края на февруари в Македония всеки ден се провеждат протести.
По света / ЕС
 
Руският кораб “Лиман“ потъна в Черно море
Burgas24.bg - 27 Април 17:26
По света / ЕС
 
Наистина ли продават на източноевропейците по-лоши храни?
DW - 27 Април 16:45
Вярно ли е, че Нутела и Кока-Кола например имат в Будапеща по-лош вкус, отколкото във Виена? “Нойе Цюрхер Цайтунг“ се зае да провери дали наистина храните, предназначени за Източна Европа, са с по-лошо качество.
По света / ЕС
 
Меркел: “Първо ще говорим за дълговете на Лондон“
DW - 27 Април 15:09
Ангела Меркел отправи ясно предупреждение към Великобритания. След Брекзита страната не може да има същите права като страните-членки - каквито илюзии има сред някои британци. Канцлерката отправи послания и към Турция.
По света / ЕС
 
Това, което трябва да знаем за Макрон и Льо Пен
DW - 27 Април 11:30
Напоследък новините за личния живот на Макрон и Льо Пен засенчват същественото: какви са конкретните намерения на двамата кандидати за президентския пост на Франция?
По света / ЕС
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.