ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитДжихад “Made in Kosovo“
DW - 22 Август 16:20
Броят на джамиите в Косово неудържимо расте, а радикално-ислямските влияния от арабския свят все по-лесно намират разпространение сред младите косовари. Някои от тях потеглят на “джихад“, за да се върнат после в ковчег.
По света / ЕС
 
Нова надежда за Украйна?
DW - 22 Август 14:47
В острия конфликт между Русия и Украйна настъпва известно раздвижване. Цели две срещи на високо равнище подхранват надеждите за намаляване на напрежението с Москва. Доколко оправдани са те?
По света / ЕС
 
Серия земетресения в Гърция, един трус и у нас
Burgas24.bg - 22 Август 12:40
По света / ЕС
 
Руският конвой навлезе в Украйна, без разрешение от Киев
Spekulanti.com - 22 Август 12:28
Близо двадесет камиона от руския конвой с хуманитарни помощи са навлезли в Украйна, без разрешение от властите в Киев, и са поели към Луганск, предава Ройтерс.
По света / ЕС
 
Разумът тегли към ЕС, сърцето - към Русия
DW - 22 Август 12:05
Сръбската икономика е много зле, а Русия помага с пари и търговски контакти. В същото време Сърбия иска да влезе в ЕС и трябва да се придържа към общата външна политика. Страната се намира в трудно раздвоение.
По света / ЕС
 
Украинският посланик: Русия продължава да праща танкове и войници в Украйна
Spekulanti.com - 22 Август 10:12
Два дни преди националния празник на Украйна и Денят на независимостта на страната 24-ти август, украинският посланик Микола Балтажи заяви в ефира на БНР, че при обявяването на независимостта на страната надеждите са били големи:
По света / ЕС
 
Порошенко ще подпише указ за разпускане на Върховната рада
Spekulanti.com - 21 Август 15:26
Украинският президент Петро Порошенко следващата седмица ще подпише указ за разпускане на Върховната рада и за провеждане на предсрочни парламентарни избори. За това е съобщил съветникът на държавния глава Олег Медведев.
По света / ЕС
 
Договаря се отпадане на роуминга на Балканите
Burgas24.bg - 21 Август 15:06
По света / ЕС
 
Как се перат пари край Темза
DW - 21 Август 14:23
Офшорни фирми са инвестирали над 122 милиарда паунда в Англия и Уелс. За голяма част от тeзи средства се предполага, че не са придобити по най-почтения начин. А най-лесното им прикритие е покупката на луксозни имоти.
По света / ЕС
 
Що е то беларусизация?
DW - 21 Август 12:04
Беларуските власти са започнали да отделят все по-голямо внимание на националната си култура и език. Руските медии реагират критично и говорят за беларусизация. Дали действително този процес е факт?
По света / ЕС
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.