ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Нашият консул в Кипър задържан за опит за отвличане на дете
Burgas24.bg - 27 Септември 16:41
По света / ЕС
 
“Сладкото мишле“ и политикът
DW - 27 Септември 16:19
26-годишна берлинска политичка предизвика скандал в партията си, след като огласи мъжкарски и неприлични реплики, отправени от неин високопоставен съпартиец. Става дума за ХДС - партията на Ангела Меркел.
По света / ЕС
 
Париж и Берлин търсят подкрепа за европейската армия сред скептичните си партньори
Dnevnik.bg - 27 Септември 15:33
На среща в Братислава на министрите на отбраната в ЕС Франция и Германия ще се опитат да убедят останалите страни членки за придвижване напред на най-амбициозния план за европейската отбрана, пише “Ройтерс“. Берлин и Париж трябва да преодолеят скептицизма на източноевропейските държави и да се справят със съпротивата на Великобритания срещу предложението за т.нар. “единна европейска армия“, информира “Ройтерс“.В концертна зала в словашката столица министрите на отбраната на ЕС, в...
По света / ЕС
 
“В Унгария малтретират бежанци“
DW - 27 Септември 15:20
Тежки обвинения срещу Унгария: в тази страна малтретират бежанци, а унгарското правителство съвсем съзнателно всява страх сред населението. Това се твърди в току-що публикуван доклад на “Амнести Интернешънъл“.
По света / ЕС
 
Войници на Бундесвера в Литва
DW - 27 Септември 13:16
Германия ще подпомага Литва във военно отношение в рамките на НАТО. За литовците това е сигнал за лоялност и сигурност. Чувството им за заплаха от страна на Русия нараства.
По света / ЕС
 
Антикорупционен закон в Южна Корея фалира ресторанти
Burgas24.bg - 27 Септември 13:05
По света / ЕС
 
302 000 мигранти са дошли през Средиземно море в Европа тази година
Actualno - 27 Септември 12:47
По света / ЕС
 
Бомби се взривиха в джамия и конгресен център в Германия
Actualno - 27 Септември 12:20
Две бомби бяха взривени в джамия и в конгресен център в германския град Дрезден, като причина за инцидентите от полицията посочват ксенофобски и националистически мотив. При експлозиите от понеделник няма пострадали хора. «Въпреки че никой не е поел отговорност за ата
По света / ЕС
 
Една разпокъсана страна насред Европа
DW - 27 Септември 11:00
Въпреки забраната на Конституционния съд в сръбската част на Босна бе проведен референдум за оспорвания “национален празник“. Референдумът е крачка назад за целия регион, твърди в коментара си Бенямин Парган.
По света / ЕС
 
Евроскептичната “Алтернатива за Германия“ с рекордна подкрепа
Actualno - 27 Септември 10:53
Евроскептичната дясна партия «Алтернатива за Германия“ (АГ) отчете рекордно висока подкрепа на последното социологическо проучване на агенцията INSA. Партията получи 15,5% от одобрението, което е с 0,5% повече в сравнение с предходната седмица, показват данните. В същот
По света / ЕС
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.