ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


А Вие ползвате ли найлонови торбички?
DW - 22 Юни 16:17
Ползваме ги средно 25 минути, а пълното им разграждане продължава цели четири столетия. 421 найлонови торбички: толкова е ползвал средно българинът през 2010 - с шест пъти повече от германеца. А как стоят нещата днес?
По света / ЕС
 
Кое ги кара да вярват на руската пропаганда
DW - 22 Юни 15:59
Русия умее да манипулира и в чужбина: с ловки, подчертано емоционални публикации, които внушават, че Западът е прогнил. Как постига този ефект? Темата беше разисквана на медиен форум, организиран от Дойче Веле.
По света / ЕС
 
EС в битка за наследството на Великобритания
DW - 22 Юни 14:55
Европейците имат да уреждат с Великобритания редица сметки, свързани с Брекзита – например правата на европейските граждани, живеещи на Острова. Това е една от темите на срещата на върха в Брюксел.
По света / ЕС
 
Наистина ли Турция е толкова добре?
DW - 22 Юни 14:52
Тези дни турската статистическа служба даде много добра оценка за икономическото развитие на страната. Наистина ли турската икономика върви напред и нагоре? Някои експерти изпитват сериозни съмнения.
По света / ЕС
 
Медиите на Груевски в Македония заляха с помия Заев и България
Burgas24.bg - 22 Юни 14:43
По света / ЕС
 
“Ако умрат, ги изхвърли в някоя горичка“
DW - 22 Юни 13:46
“Иво, не могат да дишат. Пищят като луди!“ - “Няма да отваряш, а ако умрат, ги изхвърли в някоя горичка“. Основни действащи лица в трагедията с “камиона на смъртта“ са деветима българи. От вчера те отговарят пред съда.
По света / ЕС
 
Летен политически театър в Букурещ
DW - 21 Юни 18:24
Управляващата правителствена коалиция в Румъния свали собствения си премиер с вот на недоверие в парламента. Но това няма да реши вътрешнополитическата криза, твърди в коментара си Роберт Шварц.
По света / ЕС
 
Великобритания: Най-тежката криза от 1945 насам
DW - 21 Юни 17:00
От година Великобритания е без компас, а начело на правителството дилетантства една пречупена жена, която явно не знае какво прави. Британците, които вярват в здравия разум, едва ли биха могли да бъдат по-тежко наказани.
По света / ЕС
 
“Това е заговор срещу мюсюлманите“
DW - 21 Юни 16:25
Мъже, жени, хомо- и хетеросексуални се молят заедно, а имамът всъщност е жена, която не носи забрадка: така изглежда новата либерална джамия на Берлин. Мнозина от арабския свят виждат в нея “заговор на Запада“.
По света / ЕС
 
“Явно знаят, че си струва да минат из цяла Европа“
DW - 21 Юни 11:20
Роми от България и Румъния явно умеят да използват щедростта и милосърдието на западните общества към бедните и онеправданите. Редица скандинавски градове се оплакват от наплив на просяци и крадци, пишат няколко медии.
По света / ЕС
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.