ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Анализатор разкри западната „рецепта на успеха” за Украйна
BLITZ - 04 Септември 01:57
Крахът на икономиката на Украйна ще се превърне в пладнешки обир от страна на чуждестранните компании – купонната приватизация в условия на свободни пари благодарение на западните централни банки и Федералната резервна система на САЩ. Ситуацията в Украйна създава фантастичен пейзаж за чуждестранните инвеститори-хищници, които ще изкупят всичко на безценица, смята публицистът от САЩ Дерек Монро.
По света / Политика
 
Овца толкова обрасна, че национален шампион я спасява (ВИДЕО)
BLITZ - 04 Септември 01:51
В Австралия беше открит загубил се овен, чиято вълна била толкова пораснала, че буквално застрашавала живота му. След като бил остриган, се оказало, че е счупен неофициалният световен рекорд в тази категория. Мериконосовото животно, което било наречено от спасителите й Крис, било видяно във вторник от случайно преминаващ пешеходец в района на Мълиган Флетс, в близост до столицата Канбера,.
По света / Политика
 
Министър алармира: 4 милиона бежанци тръгват от Турция към Европа
BLITZ - 04 Септември 01:19
Около 4 милиона имигранти и бежанци са готови да тръгнат в най-скоро време от Турция за Европа. Това алармира гръцкият заместник-министър по морските въпроси Христос Зоис, съобщава БГНЕС. "В момента в Турция се намират 4 милиона бежанци и те се готвят да напуснат тази страна и да се отправят към Европа", подчерта Зоис. Според него "Гърция няма достатъчно сили за да се противопостави на тази бежанска вълна".
По света / Политика
 
Милиардер: Готов съм да купя остров на бежанците
BLITZ - 04 Септември 01:07
Един от най-богатите хора в Египет – медийният магнат Нагиб Савирис, е готов да купи остров, на който да се установят бежанците, търсещи спасение от войните, насилието и убийствата, пише руският вестник „Независимая газета“. „Гърция или Италия, продайте ми някой остров, и аз ще провъзглася неговата независимост, ще поканя там мигранти и ще им осигуря работни места, за да си създадат нова държава“, пише в социалната мрежа „Туитър“ Савирис.
По света / Политика
 
Докъде се докараха: Хвърлиха зад решетките US-чиновничка, отказала регистрация на гей-сватбари (ВИДЕО)
BLITZ - 04 Септември 00:20
Чиновничка от Кентъки отказа да издаде брачни свидетелства на гей двойки. Тя е арестувана ще прекара известно време зад решетките за обида на съда, съобщиха американските медии.
По света / Политика
 
Румъния намали ДДС с 4 процента
BLITZ - 04 Септември 00:13
Румънският парламент одобри окончателно промени в данъчните закони, които бяха ревизирани след първо четене заради възраженията на Централната банка, на международните кредитори и на президента на страната, съобщиха световните агенции. С гласовете на 279 депутати, при 8 против бе решено ДДС в страната от идната година да бъде намалено от 24 на сто на 20 на сто.
По света / Политика
 
Тайван дарява ученически чанти на децата в Кения
Fakti.bg - 04 Септември 00:02
По света / Политика
 
Москва се заяде с ЕС: Поучете се от нас как приютихме 900 000 бежанци от Украйна
BLITZ - 03 Септември 23:50
Москва със загриженост следи за безпомощността на Евросъюза пред наплива от бежанци. ЕС трябва да се поучи от Русия по въпроса с решаването на проблемите на бежанците, заяви днес официалният представител на МВнР на Русия Мария Захарова.
По света / Политика
 
Окончателно: Откритото крило на Реюнион е от мистериозно изчезналия полет MH 370
BLITZ - 03 Септември 23:37
Френската прокуратура заключи, че парчето от крило, намерено на остров Реюнион през юли, е от изчезналия полет MH 370 (Ем Ейч 370) на "Малейжа еърлайнс", предаде ДПА. Парчето бе открито на 29 юли след 16-месечно издирване на изчезналия самолет.
По света / Политика
 
Щайнмайер: Да спрем взаимните обвинения
Fakti.bg - 03 Септември 23:16
По света / Политика
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.