ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитНов из. директор на Карлсберг България
Economynews - 17 Юли 13:10
Деян Беко поема позицията изпълнителен директор на Карлсберг България от 1-ви август 2014 г. Той заменя досегашния изпълнителен директор Габор Бекефи, който ще продължи да управлява групата на Карлсберг Сърбия, включваща Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна Гора.
Други / Личности
 
Атанас Добрев е новият изп. директор на ДФЗ
Economynews - 14 Юли 15:25
Това реши Управителният съвет на ДФ “Земеделие“ на заседанието си от 14.07.2014 г . Кандидатурата на Атанас Добрев е съгласувана с министър-председателя Пламен Орешарски.
Други / Личности
 
Ново лице в Менпауър България
Economynews - 10 Юли 13:00
Деница Черешарова оглавява отдел “Ключови клиенти“ на Менпауър България (Manpower Bulgaria), като се присъединява към екипа на Менпауър от 7 юли 2014 година.
Други / Личности
 
Президентът номинира Андреана Атанасова за член на КРС
Economynews - 01 Юли 13:15
Мотивите на Росен Плевнелиев за номинацията са нейната професионална квалификация и богатият й над 17-годишен опит в сферата на телекомуникациите и европейските въпроси, придобити на отговорни постове в национални и международни институции.
Други / Личности
 
Икономисти питат: Кой атакува банките?
livebiz.bg - 30 Юни 14:07
Владимир Каролев вярва, че политиците са успокоили хората
Други / Личности
 
Непримирим Григор пречупи Долгополов в петсетова битка
livebiz.bg - 27 Юни 21:47
Димитров успя да се справи с Долгополов за близо 3 часа, следва Майер
Други / Личности
 
Русия спечели Световното състезание по програмиране
livebiz.bg - 26 Юни 15:49
Конкураса за програмисти, известен също като „Битка на мозъците” обединява 122 студенски отбори, които за 5 часа да длъжни да се справят с няколко доста сложни задачи от реалния живот
Други / Личности
 
Нов зам.министър на финансите
Economynews - 23 Юни 14:40
На длъжността беше назначен досегашният заместник-изпълнителен директор на Националната агенция за приходите Георги Търновалийски.
Други / Личности
 
Нов директор на Карлсберг България
Economynews - 23 Юни 11:40
Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България. Той ще отговаря за разработването и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията, както и за успешното развитие и популяризиране на нейните брандове в България.
Други / Личности
 
В Надзора на ВТБ: 10+Симеон Дянков
Economynews - 21 Юни 11:55
Бившият финансов министър Симеон Дянков е избран за член на Надзорния съвет на "Внешторгбанк" /ВТБ/, една от трите най-големи банки в Източна Европа, която е и собственик на акции в Корпоративна търговска банка.
Други / Личности
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.