ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Строител на капитализма: Божидар Лукарски
Capital.bg - 28 Август 17:14
Министърът на икономиката Божидар Лукарски обяви, че проверките по бензиностанциите през последната седмица са свалили цените на горивата в България.
Други / Личности
 
Българин пое Viber за ЦИЕ
Economynews - 25 Август 18:01
В момента Viber има повече от 600 милиона уникални потребители в света. Централна и Източна Европа се нарежда в топ три на регионите в света.
Други / Личности
 
Д.Радев - управител за България в МВФ
Economynews - 19 Август 12:40
Решението на Министерския съвет е свързано с настъпилите персонални и функционални промени в БНБ. Така се осигурява представителство на България в международните финансови институции, което да спомогне за разширяване и стабилизиране на международните контакти и защита на интересите на страната.
Други / Личности
 
Българка ръководи HR на Байер в три страни
Economynews - 14 Август 17:14
Люба Паунова е новият Ръководител Човешки ресурси за Байер в България, Румъния и Молдова. Тя е била мениджър Човешки ресурси в Алфа Финанс Холдинг, където е отговаряла за групата от компании, част от холдинга.
Други / Личности
 
Строител на капитализма: Митрополит Николай
Capital.bg - 14 Август 15:43
Пловдивският митрополит Николай издигна Здравко Димитров като независим кандидат за кмет, който да конкурира настоящия градоначалник Иван Тотев. Скандалният поп отдавна воюва със сегашния кмет на Пловдив.
Други / Личности
 
Момчил Андреев пое Енерго Про
Economynews - 12 Август 20:06
През периода 2003 2013 година е бил председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на “Райфайзенбанк България", както и директор на групата “Райфайзен" в България.
Други / Личности
 
Строител на капитализма: Хайко Маас
Capital.bg - 07 Август 17:03
Германският министър на правосъдието Хайко Маас уволни главния прокурор на страната заради това, че е започнал разследване срещу критични към властта журналисти и така е застрашил свободата на словото.
Други / Личности
 
Строител на капитализма: Панайот Рейзи
Capital.bg - 31 Юли 16:59
С противоречиви мотиви кметът на Созопол Панайот Рейзи опита да затвори пътя покрай Алепу. След нареждане от премиера Борисов “реши“ да вдигне забраната.
Други / Личности
 
Атанас Семов - кандидат за Съда на ЕС
Economynews - 31 Юли 15:32
Доц. д.ю.н. Атанас Семов е доктор на юридическите науки, доктор по право на ЕС. От 1999 г. е щатен преподавател по право на ЕС в СУ “Св. Климент Охридски" .
Други / Личности
 
Нов изпълнителен директор на Мтел
Economynews - 31 Юли 14:20
Александър Димитров ще бъде новият главен изпълнителен директор на Мтел, като промяната влиза в сила от 1 октомври 2015 година. В момента е главен търговски директор на Виваком.
Други / Личности
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.