ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитМОСВ предупреди за опасност от внезапни наводнения
Spekulanti.com - 31 Юли 11:24
Има вероятност от рязко повишаване на речните нива и внезапни наводнения, съобщиха от пресслужбата на Министерството на околната среда и водите. Националният институт по хидрология и метеорология е обявил “жълт код“ за интензивни валежи и гръмотевични бури в областите Видин, Монтана, Враца, София-област, София-град, Перник и Кюстендил.
Икономика / Инфраструктура
 
Започва разширението на метрото до кв. “Хладилника“
Spekulanti.com - 30 Юли 15:15
На 1 август започва разширението на втората линия на метрото от станция “Джеймс Баучер“ до метростанция “Витоша“ на ул. “Сребърна“ в кв. “Хладилника“, което ще бъде завършено на 1 юни 2016 г.,съобщи днес пред журналисти столичният кмет Йорданка Фандъкова, която провери строителството на метрото при Летище София.
Икономика / Инфраструктура
 
Нивата на реките в ловешко се покачиха рязко
Spekulanti.com - 29 Юли 11:19
Нивото на река Осъм при Ловеч и Троян се е покачило почти тройно през последното денонощие. При Ловеч реката е достигнала 120 см, а при Троян 88 см.
Икономика / Инфраструктура
 
Роми спряха влака в кв. „Факултета”
Spekulanti.com - 29 Юли 10:49
В знак на съпричастност с останалите без дом роми от Стара Загора, демонстранти блокираха жп линия в столичния кв. “Факултета“, предава националното радио.
Икономика / Инфраструктура
 
Работи се по проект за разширяване на пътя София-Перник през Владая
Spekulanti.com - 29 Юли 10:29
Регионалният министър в оставка Десислава Терзиева заяви, че вече се работи по проектирането на рехабилитацията и разширяването на пътя Перник - София през Владая, който е един от най-натоварените в региона и през който ежедневно пътуват хиляди хора.
Икономика / Инфраструктура
 
МВР ще даде над 53 милиона лева за камери по пътищата
Spekulanti.com - 29 Юли 10:08
Над 53 милиона лева с ДДС ще погълне мащабният план на МВР за изграждането на денонощен “Биг Брадър“ по пътищата на страната като мярка срещу бясното шофиране и бума на катастрофи през последните дни.
Икономика / Инфраструктура
 
Спряха влаковете между Тулово и Стара Загора заради паднали дървета
Spekulanti.com - 29 Юли 09:52
Железопътната линия между Тулово и Стара Загора бе прекъсната в 1 ч. и 30 мин. след полунощ от паднали дървета. Инцидентът е наложил отклоняване на нощния бърз влак от Бургас за София към Карлово.
Икономика / Инфраструктура
 
26 513 велосипеда са били откраднати в германската столица миналата година
Spekulanti.com - 28 Юли 14:36
Средно на ден 70 велосипеда сменят собственика си в Берлин. През миналата година 26513 колела са били откраднати в германската столица. Това прави 786 кражби на сто хиляди души население и поставя мегаполиса на първо място в страната, предава кореспондентът на БНР.
Икономика / Инфраструктура
 
Очаква се покачване на речните нива почти в цялата страна
Spekulanti.com - 24 Юли 10:21
Очаква се покачване на речните нива почти в цялата страна. Възможни са локални, поройни наводнения, съобщиха от пресцентъра на Министерство на околната среда и водите. През следващото денонощие се очаква покачване на речните нива почти в цялата страна.
Икономика / Инфраструктура
 
Кабинетът отпусна средства за доизграждане на Wi-Fi мрежата в НДК
Spekulanti.com - 23 Юли 15:51
Министерският съвет одобри допълнителни разходи в размер на 40 000лв. по бюджета на Министерството на културата за 2014г. за финансиране на дейности по доизграждане на Wi-Fi мрежа в сградата на Национален дворец на културата конгресен център София ЕАД в гр. София.
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.