ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитАктуализиран е размерът на таксите за достъп до пристанищна инфраструктура
Spekulanti.com - 20 Август 15:33
Правителството прие постановление, с което се актуализира размерът на пристанищните такси, събирани от Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура.
Икономика / Инфраструктура
 
Ангелкова: Ускоряваме работата по жп трасето Първомай-Свиленград
Spekulanti.com - 19 Август 13:55
Ще направим всичко възможно да приключим работата по пътния надлез в Димитровград до края на октомври тази година, за да облекчим трафика в града, заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова.
Икономика / Инфраструктура
 
Експертният съвет към МРР одобри строежа на магистралата между България и Сърбия
Spekulanti.com - 19 Август 12:52
Под председателството на заместник-министъра на регионалното развитие Ангел Петров се проведе заседание на Националния експертен съвет към Министерството на регионалното развитие, съобщиха от пресцентъра на министерството.
Икономика / Инфраструктура
 
Американският авиационен регулатор забрани полетите над Сирия
Spekulanti.com - 19 Август 09:28
Американският авиационен регулатор нареди на авиокомпаниите в САЩ да спрат да летят над Сирия заради сериозна потенциална заплаха за гражданските самолети, включваща въоръжени групировки с противоавиационни оръжия, предаде Франс прес.
Икономика / Инфраструктура
 
В Силистра ще бъде направена първа копка на пречиствателната станция
Spekulanti.com - 19 Август 08:57
В Силистра ще бъде направена официално първа копка за изграждане на Районна пречиствателна станция за отпадни води с канализация и довършване на водопроводна инсталация, предава БНР.
Икономика / Инфраструктура
 
Министър Ангелкова констатира „фрапиращо забавяне” в ремонта на жп участък
Spekulanti.com - 18 Август 17:24
Фрапиращо забавяне на изпълнението на ремонтните дейности на жп отсечката Пазарджик Стамболийски констатира при инспекцията си на гара Огняново министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова, предаде Радио Фокус Пазарджик.
Икономика / Инфраструктура
 
Четири са офертите за поддържане на магистралите „Марица” и „Хемус”
Spekulanti.com - 14 Август 15:55
Четири са отворените оферти в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка за определяне на изпълнител за извършване на поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на автомагистралите Хемус и Марица на територията на ОПУ-Варна, ОПУ-Шумен и ОПУ-Хасково, стопанисвани от АПИ, съобщиха от пресцентъра на Агенция Пътна инфраструктура.
Икономика / Инфраструктура
 
Батак получава над 1.5 млн. лева за обновяване на пътни настилки по ПРСР
Spekulanti.com - 14 Август 14:24
Първи копки на два пътни участъка в община Батак направи изпълнителният директор на ДФ Земеделие РА Атанас Добрев заедно с кмета на общината Петър Паунов, съобщиха от пресцентъра на фонда. Пътищата се намират в селата Нова Махала и Фотиново. Те ще бъдат обновени със субсидия от над 1.5 млн. лв. по мярка 322 Обновяване и развитие на населените места от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2007-2013.
Икономика / Инфраструктура
 
Предлагат новото летище в Истанбул да се казва „Ердоган”
Spekulanti.com - 13 Август 15:25
Турският министър на транспорта и информацията Лютви Елван потвърди, че новото трето летище в Истанбул ще носи името на досегашния премиер и бъдещ президент на Турция Реджеп Тайип Ердоган, предава Преса.
Икономика / Инфраструктура
 
Термокамери на Летище-София проверяват за ебола
Spekulanti.com - 13 Август 13:47
На Летище-София досега няма регистриран пътник със съмнение за ебола и поставени под карантина, съобщиха от пресслужбата на летището. От там припомниха, че поставените във връзка с епидемията от свински грип термокамери все още работят и с тях се осъществява контролът. Те са поставени на Терминал 2, салон “Пристигащи“ и през тях преминават всички пътници, след проверката на гранична полиция.
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.