ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитЗахариева: Няма да правим компромис с качеството на строителство на магистралите
Spekulanti.com - 16 Септември 16:26
Няма да правим компромис с качеството на строителство на автомагистралите, заяви вицепремиерът и министър на регионалното развитие и инвестиционното проектиране Екатерина Захариева, която инспектира строителството на автомагистрала Марица, заедно със зам.-министър Ангел Петров и председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура инж. Лазар Лазаров, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие.
Икономика / Инфраструктура
 
Близо 500 са старите и опасни сгради в район „Централен“ в Пловдив
Spekulanti.com - 16 Септември 11:39
Близо 500 е броят на старите и опасни сгради в район Централен“ в Пловдив, но не всички са застрашени от самосрутване. Това казва пред Дарик кметът на района Георги Титюков.
Икономика / Инфраструктура
 
Община Троян започва изграждането на две нови детски площадки
Spekulanti.com - 16 Септември 11:03
Община Троян започва изграждането на две нови детски площадки. Едната е в града, а другата в село Дебнево. Те ще се изграждат по проект на стойност 73 хиляди лева, предава националното радио.
Икономика / Инфраструктура
 
Отварят офертите за ремонт на 6.2 км от път в област Силистра
Spekulanti.com - 15 Септември 16:19
На 16 септември в Агенция Пътна инфраструктура ще бъдат отворени офертите за избор на изпълнител на рехабилитацията на път III-2307 от км 0+000 до км 6+208.68, в област Силистра, както и за надзор на строително-монтажните работи, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура“.
Икономика / Инфраструктура
 
Фандъкова е разпоредила санитарно източване на язовир “Иваняне“
Spekulanti.com - 15 Септември 11:42
Кметът на София Йорданка Фандъкова е разпоредила санитарно източване на язовир “Иваняне“, заради метеорологичната обстановка и прогнозата за валежи. От Столичната община съобщиха, че следят постоянно реките, язовирите и критичните участъци.
Икономика / Инфраструктура
 
Започват съкращения на централната администрация в БДЖ
Spekulanti.com - 12 Септември 09:23
Започват съкращения на централната администрация в БДЖ, съобщи пред БНТ служебният министър на транспорта Николина Ангелкова. По думите й в нея работят 1100 души - икономисти, юристи и други експерти, а броят им е ненужно голям.
Икономика / Инфраструктура
 
Строителството на третия лъч на метрото ще стартира идното лято
Spekulanti.com - 09 Септември 14:56
Дългоочакваното от всички живеещи в центъра на София строителство на третия лъч на метрото ще започне идното лято. Изграждането на 8.8-километровата отсечка от бул. Владимир Вазов през НДК до кв.Овча купел ще стартира едва след като бъдат пуснати в движение продълженията на подземната железница - до летището в края на март 2015 г., и до Бизнес парка в Младост 4 - на 25 април.
Икономика / Инфраструктура
 
В Ню Йорк пускат таксита само за жени
Expert.bg - 09 Септември 13:38
Икономика / Инфраструктура
 
Шефът на НИМХ: Няма природни бедствия, има човешка немарливост
Spekulanti.com - 08 Септември 12:09
Няма природни бедствия, има човешка немарливост. Това каза намеждународна конференция край Варнадиректорът на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН доц. Георги Корчев, предаде Дарик.
Икономика / Инфраструктура
 
Русия може да ограничи полетите над територията си заради санкциите
Expert.bg - 08 Септември 11:37
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.