ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Метрото до Бизнес парка тръгва на 8 май
Spekulanti.com - 27 Март 10:09
Новият участък на метрото до Бизнес парка в Младост 4“ ще бъде официално открит на 8 май. Това съобщава пред вестник Преса“ шефът на Метрополитен“ инж. Стоян Братоев.
Икономика / Инфраструктура
 
Вторият пилот съзнателно е разбил самолета на Germanwings
Spekulanti.com - 26 Март 14:34
Вторият пилот съзнателно и най-вероятно умишлено е насочил самолета на Germanwings към земята, което е довело до разбиването му във френските Алпи и смъртта на 150 души, съобщи на специална пресконференция френският прокурор Брис Робен, цитиран от Би Ти Ви.
Икономика / Инфраструктура
 
Кадиев: Юбер е полезна, ще предложа да се узакони
Spekulanti.com - 26 Март 11:32
Смятам да направя необходимото да се узакони и регулира услугата “Юбер“ (Uber), така че тя да бъде конкурентна и да се ползва от всички желаещи пътници, заяви депутатът от БСП Георги Кадиев в студиото на “Здравей, България“ по Нова ТВ.
Икономика / Инфраструктура
 
Единият от пилотите на разбилия се самолет е напуснал кабината и не е могъл да се върне в нея
Spekulanti.com - 26 Март 07:32
Записите на гласовете от кабината на разбилия се в Алпите германски самолет показват, че единият от пилотите е напуснал кабината и не е могъл да се върне в нея, преди самолетът да се разбие, предава Ню Йорк Таймс.
Икономика / Инфраструктура
 
13 млн. лв. от приходите от въглеродни квоти отиват за саниране на училища и болници
Spekulanti.com - 25 Март 12:37
Правителството определи реда и начина за разходване през 2015 г. на част от преходния остатък по валутна сметка на приходите от продажба на квоти на емисии на парникови газове от инсталации чрез търг, постъпили в бюджета на Министерство на околната среда и водите до 31.12.2012 г.
Икономика / Инфраструктура
 
Десетки полети на Germanwings бяха отменени
Spekulanti.com - 25 Март 12:22
Много полети на Germanwings по европейски дестинации бяха отменени днес или се изпълняваха със закъснение след трагедията. Причината е, че пилотите на авиокомпанията отказваха да изпълнят няколко десетки полета.
Икономика / Инфраструктура
 
В Кипър протестираха срещу ниските заплати в туристическия сектор
Spekulanti.com - 24 Март 17:48
На протест срещу ниските заплати и нарушенията на трудовото законодателство излязоха днес работещите в хотелиерството в Кипър. В хотелската индустрия на острова са заети и много наши сънародници. Туризмът е отрасълът, на който Кипър разчита за съживяване на икономиката си, предава кореспондентът на БНР на острова.
Икономика / Инфраструктура
 
От средата на годината „Икарус”-ите в София стават история
Spekulanti.com - 23 Март 20:08
Автобусите Икарус в столицата ще бъдат спрени от движение от средата на годината, с което не само се създава удобство за пътуващите, но и се намаляват вредните емисии във въздуха. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова на първото за годината заседание на Консултативния съвет по финанси и стопанска дейност.
Икономика / Инфраструктура
 
Транспортното министерство събирало доказателства срещу Uber с тайни клиенти
Spekulanti.com - 23 Март 11:23
От две седмици транспортното министерство е впрегнало свои служители да наемат таксита от електронната платформа за споделени пътувания Юбер. Целта е те да бъдат използвани като тайни клиенти и така да осигурят доказателства пред съда, че фирмата извършва незаконна дейност. Това се оказал единственият начин да се съберат годни за съда доказателства, пише вестник “Труд“.
Икономика / Инфраструктура
 
ЧЕЗ спря тока на тролеите в Перник заради дългове
Spekulanti.com - 19 Март 17:43
Електроразпределителното дружество ЧЕЗ спря тока на тролеите в Перник заради просрочени задължения в размер на повече от половин милион лева, съобщи БТА.
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.