ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитОчаква се покачване на речните нива почти в цялата страна
Spekulanti.com - 24 Юли 10:21
Очаква се покачване на речните нива почти в цялата страна. Възможни са локални, поройни наводнения, съобщиха от пресцентъра на Министерство на околната среда и водите. През следващото денонощие се очаква покачване на речните нива почти в цялата страна.
Икономика / Инфраструктура
 
Кабинетът отпусна средства за доизграждане на Wi-Fi мрежата в НДК
Spekulanti.com - 23 Юли 15:51
Министерският съвет одобри допълнителни разходи в размер на 40 000лв. по бюджета на Министерството на културата за 2014г. за финансиране на дейности по доизграждане на Wi-Fi мрежа в сградата на Национален дворец на културата конгресен център София ЕАД в гр. София.
Икономика / Инфраструктура
 
ЕИБ ще сътрудничи на НКЖИ за формиране на тарифна политика
Spekulanti.com - 23 Юли 15:46
Правителството прие Решение за предприемане на действия за подписване на Споразумение за предоставяне на техническа помощ от Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) на Национална компания “Железопътна инфраструктура“ за формиране на тарифна политика за достъп и използване на железопътната инфраструктура в НКЖИ - бенефициент по Оперативна програма “'Транспорт“ 2007 - 2013 г.
Икономика / Инфраструктура
 
Терзиева се надява парите по ОПРР да бъдат пуснати до края на септември
Spekulanti.com - 23 Юли 12:34
Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева изрази надежда в края на септември средствата по първа и трета оси на Оперативна програма “Регионално развитие“ да бъдат пуснати.
Икономика / Инфраструктура
 
Всички 55 незаконни постройки в старозагорския квартал “Лозенец“ са съборени
Spekulanti.com - 22 Юли 15:21
Всички 55 незаконни постройки в старозагорския квартал “Лозенец“ завзел части от парка Аязмото, вече са съборени, съобщиха от общината в Стара Загора. Два дни продължи акцията, която в понеделник доведе до сблъсъци между органите на реда и ромите, които не желаеха да освободят домовете си, барикадираха се в тях или се покатериха по покривите им.
Икономика / Инфраструктура
 
50 000 лева ще бъдат инвестирани в две детски градини в община Омуртаг
Spekulanti.com - 21 Юли 09:15
Близо 50 000 лева ще бъдат инвестирани в две детски градини в община Омуртаг. Средствата са осигурени от Националната програма “Модернизация на материалната база в училище“ на Министерството на образованието и науката, предаде националното радио.
Икономика / Инфраструктура
 
ДНСК ще следи за безопасността на язовирите
Spekulanti.com - 19 Юли 09:57
Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) ще следи за безопасността на язовирите. Това предвижда изменение и допълнение на Закона за водите, изпратено от МОСВ за съгласуване между ведомствата, пише “Преса“.
Икономика / Инфраструктура
 
Историите на пътниците, неуспели да се качат на малайзийския самолет
Spekulanti.com - 18 Юли 12:39
Холандски медии публикуват днес истории на пътници, които не са успели да се качат на малайзийския самолет, разбил се вчера в Украйна с 298 души на борда, предава “Франс прес“, цитирана от БТА.
Икономика / Инфраструктура
 
АПИ обеща 2.4 милиона на „Автомагистрали-Черно море”
Spekulanti.com - 17 Юли 16:14
2 400 000 лева обещаха на Автомагистрали-Черно море от Агенция Пътна инфраструктура /АПИ/. Парите трябва да бъдат преведени по сметката на дружеството в понеделник. Това съобщи синдикалният лидер на Автомагистрали-Черно море Господин Янков, предаде Радио Фокус-Шумен.
Икономика / Инфраструктура
 
Щетите по пътната мрежа от наводнението в Приморско са за 3 млн. лв.
Spekulanti.com - 17 Юли 14:34
Щетите по републиканската пътна мрежа от наводненията вчера в Приморско и Созопол са за около 3 млн. лв., съобщи министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, цитирана от пресцентъра на ведомството.
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.