ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитЗапочва рехабилитацията на над 19 км от път II-13
Spekulanti.com - 22 Април 15:03
Започва рехабилитацията и реконструкцията на над 19 км от път II-13 Граница Монтана Криводол - Девене - Борован от км 10+060 до км 16+900 и от км 31+300 до км 43+486, област Враца, съобщиха от пресцентъра на Агенция Пътна инфраструктура (АПИ). Проектът лот 47, е част от шестия етап на ОП Регионално развитие 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.
Икономика / Инфраструктура
 
Корекциите по ОП „Околна среда” бутат 50 общини до ръба
Spekulanti.com - 22 Април 13:37
“Почти 50 общини са заплашени от финансови затруднения. Причината е в наложените финансови корекции в размер на 129 милиона лева. Те са от новооткрити нарушения при обществени поръчки по проекти на Оперативна програма “Околна среда“, предаде БНР.
Икономика / Инфраструктура
 
САЩ държат финансово оръжие за масово унищожение срещу Русия
Lev - 17 Април 18:33
Икономика / Инфраструктура
 
260 дела са завели собственици на земи за Северната скоростна тангента
Spekulanti.com - 17 Април 12:49
260 дела са заведени от собственици на земи за Северната скоростна тангента. Това каза инж. Стефан Чайков, председател на УС на Агенция Пътна инфраструктура, на въпрос какво се случва със Северната скоростна тангента и колко дела са заведени, предаде Агенция Фокус.
Икономика / Инфраструктура
 
До края на годината в София трябва да бъдат построени 9 нови детски градини
Spekulanti.com - 16 Април 16:29
Новото разширение към ЦДГ № 85 “Родина“ е седмото поред разширение на детско заведение в район “Красно село“ за последните години. Предстои да бъдат открити на територията на София още 9 детски градини, а в момента се провежда процедура за избор на изпълнител на 6, които ще започнат да се строят.
Икономика / Инфраструктура
 
НКЖИ планира мащабен ремонт на гаровия комплекс в Шумен
Spekulanti.com - 16 Април 15:11
По инициатива на Областния управител на Област Шумен Венцислав Венков, НКЖИ представи дейността си, съобщиха от пресцентъра на НКЖИ. В събитието взеха участие инж. Пенчо Събев, директор на Поделение Управление на движението на влаковете и гаровата дейност Горна Оряховица, инж. Вълчо Тодоров, ръководител район Шумен, инж. Георги Ангелов, началник център Шумен, Розита Михайлова, пресаташе на НКЖИ.
Икономика / Инфраструктура
 
Започва строителството на новия брегови център на пристанище Бургас
Spekulanti.com - 16 Април 10:34
Започва строителството на новия брегови център на пристанище Бургас, съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
Икономика / Инфраструктура
 
Ръст от 7.3% в обслужените пътници на летище София през Q1
Spekulanti.com - 14 Април 14:30
През първото тримесечие Летището в София е обслужило 833 278 пътници или със 7.3% повече, отколкото през същия период на миналата година.
Икономика / Инфраструктура
 
Започва ремонтът на Златишкия проход
Spekulanti.com - 14 Април 09:11
Започва ремонтът на Златишкия проход - затворен за движение от близо 20 г., съобщиха от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура“. Ремонтът започва от днес, 14 април. Това е превантивният ремонт на Златишкия проход - път II-37 Джурово Етрополе Златица Пирдоп от км от км 33 до км 43.
Икономика / Инфраструктура
 
ЕК одобри финансирането на Западната дъга на Околовръстното
Spekulanti.com - 11 Април 14:18
Европейската комисия днес официално е одобрила апликационната форма на проекта за изграждане на Западната дъга на Софийския околовръстен път, съобщи зам.-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Петър Киров, цитиран от пресцентъра на ведомството.
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.