ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


АПИ и община Варна получават свободните 1.7 млн. лв. от първото заявление към Фонд „Солидарност“
Spekulanti.com - 20 Май 13:37
Министерският съвет реши да предостави свободния финансов ресурс по получените от България средства по Заявление 2014BG16SPО001 за щетите от бедствията от 19 юни 2014 г. към фонд Солидарност на Европейския съюз за ползване от община Варна и Агенция Пътна инфраструктура.
Икономика / Инфраструктура
 
Павлова очаква тази година да се усвоят предвидените 1 млрд. лв. за саниране
Spekulanti.com - 19 Май 16:16
През първите три месеца на годината спрямо същия период на предходната година има увеличение на строителството шест пъти, като увеличението е основно в сектора на промишлените и жилищните сгради, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова на конференцията “Успешни сделки с имоти“, цитирана от БТА.
Икономика / Инфраструктура
 
Столична община планира масово почистване на графити и надписи
Spekulanti.com - 18 Май 09:17
Столична община планира в близките месеци да стартира масово почистване на паметниците и фасадите на сградите от графити и надписи, изписани със спрей и боя. За целта от общината възнамеряват да закупят и специална мобилна техника, предаде БГНЕС.
Икономика / Инфраструктура
 
Строителството на метрото от кв. „Левски” до Овча купел може да стартира тази година
Spekulanti.com - 14 Май 12:37
В последна фаза е Столичният метрополитен по отношение подготовката за изграждането на третия метродиаметър. В момента се разглеждат и оценяват офертите за изпълнители и те най-вероятно ще са ясни до есента.
Икономика / Инфраструктура
 
Дебютният полет на първия китайски самолет отново се отлага
Spekulanti.com - 14 Май 09:38
Дебютният полет на единственият китайски самолет в гражданското въздухоплаване - Comac C919, изостава от графика, а доставките може да бъдат забавени с две години, съобщават източници, близки до програмата, в пореден удар по намеренията за създаване на конкурент на Airbus и Boeing.
Икономика / Инфраструктура
 
Предлагаме на Сърбия споразумение за сътрудничество във водния сектор
Spekulanti.com - 13 Май 11:53
Заместник-министърът на околната среда и водите Павел Гуджеров участва във втората подготвителна среща за 23-я Икономически и екологичен форум на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), която се провежда в Белград.
Икономика / Инфраструктура
 
Борисов: Ако бяхме преди 89 г. тук щеше да има поне 30 герои на социалистическия труд
Spekulanti.com - 08 Май 13:48
Целият държавен елит на България се събра днес, за да открие спирка на градския транспорт на столичното метро, предава БГНЕС.
Икономика / Инфраструктура
 
Откриват още 3 спирки на метрото
Spekulanti.com - 08 Май 09:17
От днес столичното метро ще се движи и до Бизнес парка в квартал Младост 4“. Освен вече изградените метростанции Младост 1 и Младост 3“, на територията на жилищния комплекс се откриват нови три спирки - Александър Малинов“, Александър Балан“ и Бизнес парк“.
Икономика / Инфраструктура
 
Правителството дава на Зографския манастир техника за борба с пожари
Spekulanti.com - 29 Април 14:57
Правителството предоставя на Зографската света обител техника за предотвратяванена горски пожари, съобщи пресслужбата на Министерския съвет.
Икономика / Инфраструктура
 
Осем фирми подадоха документи за изграждането на обхода на Поморие
Spekulanti.com - 29 Април 12:30
Отворени бяха офертите за строителство и надзор при изграждането на 5.8 км обход на град Поморие от път I-9 Слънчев бряг - Поморие, съобщиха от Агенция Пътна инфраструктура“ (АПИ).
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.