ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитАМ„Струма“ щяла да е готова до 2022
Spekulanti.com - 02 Септември 10:24
Лот 4 на АМ Струма“ е квалифициран като високорисков и Агенция Пътна инфраструктура“, която е бенефициент по проекта, прави редовни проверки по искане на транспортното министерство. Последната от тях показа, че на участъка няма нито техника, нито работници.
Икономика / Инфраструктура
 
Коридор №4 по направлението Видин-Ботевград бил ключов приоритет за АПИ
Spekulanti.com - 01 Септември 18:06
Развитието на общоевропейски транспортен коридор №4 по направлението Видин-Ботевград е ключов приоритет в работата на Агенция Пътна инфраструктура, съобщиха от пресцентъра на агенцията.
Икономика / Инфраструктура
 
ВиК Враца: Ежедневно в Мизия има аварии по водопроводната мрежа
Spekulanti.com - 01 Септември 14:55
Ежедневно в Мизия има аварии по водопроводната мрежа, съобщи управителят на ВиК Враца Ангел Престойски пред Агенция “Фокус“. Той обясни, че те са свързани с падането на къщите, но ситуацията е овладяна, а водоподаването е нормално. “Очаква се някои сгради, които са обозначени като опасни да се премахват, а с това да се премахват и водопроводните отклонения към тях или да се консервират по някакъв начин“, каза още шефът на ВиК - Враца.
Икономика / Инфраструктура
 
Околовръстното в София е най-натовареният път в страната
Spekulanti.com - 28 Август 13:09
Над 2.8 млн. лв от ОП “Регионално развитие“ са инвестирани в изграждането на първата система за автоматизирано събиране на данните за трафика по републиканските пътища от II и III клас и обобщените данни са много интересни, каза днес Мирослав Ценов от Агенция “Пътна инфраструктура“, цитиран от “Фокус“.
Икономика / Инфраструктура
 
Лазаров: Търсят се варианти за намиране на средства за участъка Шумен – Белокопитово
Spekulanti.com - 26 Август 15:45
Търсят се варианти за намиране на средства за участъка Шумен Белокопитово от автомагистрала Хемус, но ако не се намерят пари за изплащане на задълженията към изпълнителя сме принудени да спрем работата на обекта до края на годината. Това каза председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура инж. Лазар Лазаров на среща с инж. Димо Димов, изп. директор на фирмата - изпълнител на обекта Автомагистрали Черно море АД, и с вицепрезидента на КНСБ Валентин Никифоров, съобщиха от пресцентъра на Агенция Пътна инфраструктура.
Икономика / Инфраструктура
 
Китай купува 82 самолета от Boeing за 8.8 милиарда долара
Spekulanti.com - 26 Август 13:47
BOC Aviation, подразделението на Bank of China за лизинг на самолети, направи най-голямата си единична поръчка, с покупката на 82 машини на Boeing за 8.8 милиарда долара, половината от които ще бъдат използвани от клиенти на дружеството на процъфтяващия азиатски пазар.
Икономика / Инфраструктура
 
19 милиона лева са задълженията на “Напоителни системи“
Spekulanti.com - 26 Август 13:18
Деветнайсет милиона лева са задълженията на държавното дружество “Напоителни системи“, съобщи по време на пресконференция днес министърът на земеделието Васил Грудев.
Икономика / Инфраструктура
 
Ангелкова: Третият участък от жп линията Пловдив – Бургас е много рисков
Spekulanti.com - 25 Август 15:39
Третият участък от жп линията Пловдив Бургас е много рисков, заяви в Бургас министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова, цитирана от Радио Фокус - Бургас.
Икономика / Инфраструктура
 
Три язовира във врачанско са потенциално опасни
Spekulanti.com - 21 Август 17:16
Възможно е заради неработещ изпускател при проливни дъждове да възникнат критични ситуации с борованския язовир “Езерска падина“, както и с криводолския язовир “Градешница“. Това са основните изводи от доуточняваща проверка на язовирите, намиращи се на територията на област Враца, която е проведена през месец юни 2014 г.
Икономика / Инфраструктура
 
Актуализиран е размерът на таксите за достъп до пристанищна инфраструктура
Spekulanti.com - 20 Август 15:33
Правителството прие постановление, с което се актуализира размерът на пристанищните такси, събирани от Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура.
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.