ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитОт април столичани ще могат да пътуват до летището с метро
Spekulanti.com - 27 Февруари 19:32
От началото на април столичани ще могат да пътуват до летището с метро. Това стана ясно от думите на кмета на София Йорданка Фандъкова, която провери довършителните дейности по участъка. В началото на май пък се очаква да бъде готово и разклонението до Бизнес парка. Фандъкова посочи, че към момента над 350 хил. софиянци се придвижват с метро, а по двете нови отсечки броят на пътуващите ще е около 90 хиляди.
Икономика / Инфраструктура
 
Тол таксите ще бъдат въведени след 2018
Spekulanti.com - 25 Февруари 08:54
Тол таксите в България ще важат само за тежкотоварни автомобили и тяхната цел ще е да допринасят за средствата за поддържането на пътищата. Това съобщи пред Би Ти Ви председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура Лазар Лазаров. Той изрази очакване новите такси да влязат в сила към 2018 г.
Икономика / Инфраструктура
 
Бедствията у нас са стрували на държавата 371 млн.лева за 4 години
Spekulanti.com - 24 Февруари 12:32
От 2010 до 2014 година държавата е отпуснала над 371 млн. лв. за преодоляване на щетите от бедствия, като 250 млн. лв. са за неотложни възстановителни работи.
Икономика / Инфраструктура
 
Молба на ученик пренареди транспортните схеми на три общини в Бургаско
Spekulanti.com - 18 Февруари 17:33
Гимназиален ученик е пренаредил транспортните схеми на три общини, за да бъде навреме в клас. Ученикът е от Китен, но учи в Бургас. Транспортната схема той е предоставил в управата на Областната администрация.
Икономика / Инфраструктура
 
Около 10 стотинки на километър ще е тол-таксата за магистралите
Spekulanti.com - 18 Февруари 11:09
Около 10 стотинки на километър ще е таксата за преминаване по магистрали на леките коли, сочат първоначалните разчети на министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова.
Икономика / Инфраструктура
 
Магистрала Русе - Велико Търново ще има, но през 2020, според Павлова
Spekulanti.com - 15 Февруари 18:27
Магистрала, която да свързва Русе с Велико Търново ще има, но тя реално ще е факт през 2020-та година, обяви министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова. Тя уточни, че отсечката от 110 километра ще струва над 800 милиона лева, цитира я националното радио.
Икономика / Инфраструктура
 
Еврото, акциите и петролът падат преди решението за Гърция
Lev - 11 Февруари 14:09
Икономика / Инфраструктура
 
Търсят по-добри комуникации между дунавски градове
- 17 Ноември 12:43
Регионалният енергиен център в Русе проучва възможностите за подводни и наземни връзки за комуникациите между градовете по река Дунав.
Икономика / Инфраструктура
 
Променят разписанието на влакове по подбалканската линия
БТА - 14 Ноември 19:17
Икономика / Инфраструктура
 
Наваксват изоставането при АМ ”Люлин”
БТА - 14 Ноември 14:51
Икономика / Инфраструктура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.