ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZитНови разкрития в най-стария град в Европа
Fakti.bg - 22 Септември 19:42
Развлечения / Култура
 
Втора самостоятелна изложба на Кристина Среткова
Fakti.bg - 22 Септември 15:54
Развлечения / Култура
 
В Солун вече ще има ислямознание
DW - 22 Септември 13:28
От университета в Солун в бъдеще ще излизат и дипломирани специалисти по ислямска религия. Съпротивата срещу тази специалност обаче е сериозна - от страна на православната църква и някои университетски преподаватели.
Развлечения / Култура
 
“Любиринтът: невъзможно бягство“ оглави бокс-офиса в Северна Америка
Dnes.bg - 22 Септември 12:15
На второ място е “Билет за отвъдното“
Развлечения / Култура
 
Руският балет на лед ще гостува във Велико Търново и София
Агенция КРОСС - 22 Септември 09:06
Развлечения / Култура
 
Как Йорданка Кузманова възкреси Яворов век след смъртта му
BLITZ - 22 Септември 08:57
1964 година. Чирпан. Йорданка Кузманова изнася вече донеслия й награди рецитал, вдъхновен от любовта на Яворов и Мина. Вълнението й е огромно. На третия ред сякаш седи самият поет. Всъщност това е неговият брат Атанас Крачолов. Вечерта тя е на гости в дома му, а после получава писмо, в което адвокатът приветства таланта на актрисата, като не забравя да се възхити и на красивата й фигура. Точно 50 години по-късно, на 19 септември вечерта, вече легендарната Кузманова отново е на сцената в Чирпан, пише "Стандарт".
Развлечения / Култура
 
Откриха икони от XVIII и XIX век на тавана на църква в Златоград
Агенция КРОСС - 21 Септември 16:09
Развлечения / Култура
 
Арт-терапевтка от Норвегия показва в Пловдив безплатно как да сме по-добри
BLITZ - 21 Септември 15:09
Ева Бакеслет, водещ арт-терапевт от Норвегия идва в Пловдив между 21 и 25 септември 2014 г. Визитата е по покана на Мрежата „Хлебни Къщи“ по програмата за подкрепа на НПО. На 22 септември експертът от Норвегия ще разкаже за иновациите в социално-терапевтичните практики в Норвегия и как изкуството, социалният активизъм и терапията се пресичат и смесват с теорията и практиката, за да се постигнат устойчиви резултати в условия на динамични лични и обществени промени.
Развлечения / Култура
 
Родопският театър се възроди
Агенция КРОСС - 21 Септември 14:16
Развлечения / Култура
 
Защо 100 смели жени показаха гърдите си? (ВИДЕО)
BLITZ - 21 Септември 10:07
Женските гърди са навсякъде – в игралните филми, по телевизията, в порнографията и списанията. Много често те се разглеждат отделно от женското тяло и се представят като спектакъл на удоволствието, пише A Plus. Живеещата в Англия фотографка Лаура Додсуърт обаче ще се опита да промени това.
Развлечения / Култура
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.