Телевизорът Samsung F6400 събра 3D и Smart съдържание в компактна форма
Телевизорът Samsung F6400 събра 3D и Smart съдържание в компактна форма
- 07 Март 16:23
Smart телевизорите, които поддържат 3D картина доскоро бяха привилегия за големи домове. Новият Samsung Smart TV F6400 е перфектният телевизор за хората с високи изискания за 3D и Smart функции, побрани в компактна форма. Това, което прави F6400 уникален е перфектен дизайн и богатия избор от функции, които доскоро бяха характерни за по-големите телевизори.


Наистина SMART



Моделът F6400 разполага с 3 Smart Hub панела: Apps, Social и Photos, Video и Music. Свободата на интернет сърфирането е още по-голяма, когато е достъпна през екрана на телевизора, който дава пълен достъп до социални мрежи, новинарски медии, забавления и много други.

От панела Apps получавате достъп до всички приложения в Samsung Apps, чийто брой постоянно расте, като вече включва и локално разработени приложения на български език. Панелът Social позволява да гледате клипове, публикувани във Facebook, да следите какво се случва в Twitter и да провеждате видеоразговори. Третият панел, Photos, Videos & Music, е мястото, където реално виждате приложението на изключително удобната AllShare функционалност на Samsung. В този панел е събрано споделеното съдържание във вашата мрежа в къщи, както и в регистрираните Ви облачни отдалечени масиви (SugarSync, Dropbox, Skydrive) и оттам можете да възпроизвеждате и управлявате снимки и мултимедия, записани физически на вашия лаптоп, телефон или таблет.

Бързата и безпроблемна работа на Smart TV F6400 се осъществята посредстом вградения двуядрен процесор. Телевизора позволява да се свързват директно към него други WiFi устройства (таблети, телфони) без да е необходим WiFi рутер, това става възможно посредством функцията WiFi Direct. С тази функция много лесно превръщате вашият телевизор във видео или презентационнен екран (Content sharing, Screen mirroring).Вече не само можете да възпроизвеждате мултимедия директно от USB, включено в телевизора, а можете да включите две флаш устройства в два от неговите USB портове и да прехвърляте съдържание между тях.

Samsung F6400 разполага и с функция за гласови команди, което допълнително улеснява използването на функциите на устройството.





Full HD 3D с удобни активни 3D очила


Възпроизвеждането на 3D картина е едно от основните подобрения в F6400 спрямо предшествениците му от Series 6. Още повече, той разполага с Active 3D технология, която е предпочитана заради по-високото качество на детайлите и усещане за дълбочина на образа. Очилата работещи смодела F6400 са активни 3D, като досега се смяташе, че те са тежки и неудобни, но тази година Samsung направи подобрения и в аксесоарите. Активните 3D очила на Samsung са леки и удобни, което позволява по-дълго време да се наслаждавате на 3D съдържание.
/


ОЩЕ НОВИНИ 

Цифровизацията ще стимулира пазара на телевизори с около 30%
- 16 Април 16:08
Лента / Лента
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
Един истински „смарт“ телефон
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
Удължен е конкурсът за 130-метровия паметник на Левски
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
Меркурий, Венера и Юпитер ще танцуват на небето

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « май 2024  
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.