ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


”Токуда” отвори Център за лечение на псориазис
БТА - 10 Април 13:39
Дневен център за лечение на псориазис разработи отделението по дерматология в ДКЦ “Токуда“, съобщиха от болницата. В него терапията на хроничното заболяване е съобразена с личното време на пациента.
Развлечения / Здраве и красота
 
Пламна хепатит в помощно училище
БТА - 12 Март 15:29
Осем деца, учителка и жена от персонала от помощното училище интернат в Каварна се разболяха от хепатит А, съобщи Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве (РИОКОЗ) в Добрич.
Развлечения / Здраве и красота
 
Безплатни прегледи за пасивните пушачи
БТА - 26 Февруари 09:29
Безплатни прегледи за пасивни пушачи поставят началото на кампанията “Активно за пасивните пушачи“. Това съобщиха за БТА от Националната асоциация за профилактика на белодробните болести.
Развлечения / Здраве и красота
 
1714 варненци са заболели от рак за година
БТА - 29 Януари 15:29
През 2006 година 1714 жители на Варненска област са заболели от рак. В Добричка област броят им е 656. Това съобщи днес управителят на онкодиспансера в морския град д-р Господин Игнатов.
Развлечения / Здраве и красота
 
Първа градска болница вече с модерен томограф
БТА - 28 Декември 13:50
Между 50-60 души дневно ще обслужва новият компютърен томограф в Първа градска болница в София, който беше открит днес от кмета Бойко Борисов.
Развлечения / Здраве и красота
 
Демонстрират нов метод на лечение в ”Шейново”
БТА - 28 Ноември 09:29
В акушеро-гинекологичната болница “Шейново“ ще бъде представен нов хирургичен метод за лечение на стрес иконтиненцията /безконтролно изпускане на малки количества урина/ при жените. Това съобщиха от болницата.
Развлечения / Здраве и красота
 
Мерки срещу затлъстяване на учениците
БТА - 27 Ноември 13:07
Във Варненска област 39 от всеки 1000 деца в началното училище са затлъстели. В средния курс на образование цифрата вече е 44,8 на 1000, а сред най-големите - 51,7 на хиляда.
Развлечения / Здраве и красота
 
НЗОК увеличи парите за Пловдив с 9 млн. лв.
БТА - 22 Ноември 16:35
Бюджетът на Районната здравноосигурителна каса /РЗОК/ в Пловдив е увеличен за тази година с 9 058 000 лева. Това съобщи нейният директор д-р Борис Джурджев.
Развлечения / Здраве и красота
 
Онкодиспансерът бил изряден и с лекарства
БТА - 01 Ноември 11:46
В Пловдивския онкологичен диспансер няма липса на лекарства, каза на пресконференция днес директорът на Районния център по здравеопазване (РЦЗ) д-р Георги Божиков.
Развлечения / Здраве и красота
 
Връчват приз ”Семеен лекар 2006”
БТА - 25 Октомври 10:24
Призът “Семеен лекар 2006“ ще бъде връчен по време на националния конгрес по обща медицина, който започва днес в Пловдив, съобщиха от националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България.
Развлечения / Здраве и красота
 

Предишни « » Следващи
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2017 Dir.bg. All rights reserved.