ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


И Вие искате добро за народа, не не знаете как да стане?
DW - 26 Юли 15:38
Учили са ни, че популистите говорят онова, което иска да чуе народът. И че нямат понятие как да го осъществят. Но щом е тъй, значи не-популистите са в малцинство. Хайде да направим един тест, предлага Феликс Щайнер.
По света / ЕС
 
Европа и бежанците: четири неприятни истини
DW - 26 Юли 15:00
В Средиземно море ще продължат да се разиграват нови човешки трагедии. И престъпни банди ще продължат да печелят от тях – освен ако в дебата за бежанците най-после не се изяснят и някои неприятни истини.
По света / ЕС
 
Правителството на Македония прие текста на Договора за добросъседство с България
Burgas24.bg - 26 Юли 12:43
По света / ЕС
 
Покрив над главата - в Германия излиза солено
DW - 26 Юли 12:21
Да живееш на 60 квадрата и да плащаш близо 2000 евро месечен наем? В Мюнхен това вече е реалност. Недостигът на жилища в Германия става все по-остър, а цените на имотите и наемитге устремно вървят нагоре.
По света / ЕС
 
“Мафията“ на Ауди, Порше, БМВ и сие
DW - 26 Юли 11:53
Обвиненията са чудовищни. Големите германски автомобилни концерни изглежда са се договаряли да поддържат високи цени и да спъват някои технологични развития. При това с почти мафиотски методи.
По света / ЕС
 
Как Бавария ще се пази от терористи
DW - 25 Юли 17:42
Бавария иска да предпази гражданите от евентуални терористични атаки и затова дава повече правомощия на полицаите. Критиците на новия закон обаче твърдят, че той нарушава някои основни права.
По света / ЕС
 
На отпуск в Турция - трябва ли да ни е страх?
DW - 25 Юли 17:04
Безопасно ли е да се летува в Турция? Германското външно министерство вече предупреди за повишена опасност. Според Александър Андреев, опасностите всъщност са най-малко две.
По света / ЕС
 
Полша и църквата: нима сме в 19-ти век?
DW - 25 Юли 11:37
От дни насам поляците протестират срещу съдебната реформа. Католическата църква обаче мълчи. Тя е тясно свързана с управляващата партия. И знае, че мълчанието е злато. Буквално.
По света / ЕС
 
Иракчани нападнаха българи в метрото в Мюнхен
Burgas24.bg - 25 Юли 08:50
По света / ЕС
 
Този ден ще промени Полша
DW - 24 Юли 19:09
В понеделник полският президент Анджей Дуда изненадващо наложи вето на два от законите за съдебната реформа. Решението му е смело и правилно. Този ден ще промени трайно политическият ландшафт на Полша, пише Бартош Дудек.
По света / ЕС
 

Предишни « » Следващи
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.