Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
Samsung Blu-ray HDD е създаден, за да изпълнява множество задачи едновременно и да доставя повече удоволствие
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
News.dir.bg - 25 Октомври 02:00
Гледането на телевизия може да бъде двойно по-приятно благодарение на страхотните възможности на новия Samsung Blu-ray HDD плейър. С него може да записвате 2 програми едновременно, да сърфирате в интернет, безжично да споделяте съдържание с други устройства и да се насладите на безкомпромисното качество на Full HD 3D картина.


Записвайте повече


Плейърът записва безпроблемно предавания, благодарение на своя двоен тунер и е снабден с таймер за запис. Така практически е невъзможно да пропуснете любимата си програма, футболен мач или сериал.

Двойният тунер позволява да се записват две програми едновременно, което е особено полезно в случаите, когато желаното ТВ съдържание се застъпва във времето.

Blu-ray плейърът разполага и с 500 GB собствена памет, където можете да складирате вашето съдържание.

Със Smart Blu-ray сърфирате в интернет без компютър – с телевизора. Актуализираният уеб браузър е по-лек и по-лесен за използване и разполага с подобрени възможности за търсене.

Двуядреният процесор
осигурява два пъти по-бързи действия, което се отразява положително и когато ползвате безжична връзка.

Гледайте повече

Чрез Samsung Smart Hub имате лесен и бърз достъп до многообразно съдържание и можете да го гледате удобно на голям екран. Smart Hub е добре организиран и изцяло ориентиран към потребителя, а приложенията са подобрени, за да съдействат за по-приятно изживяване.

Достъпът до Smart Hub на практика превръща обикновения телевизор в "умен".

С AllShare имате възможност безжично да споделяте съдържание, снимки и видео с други устройства, независимо къде се намирате. Можете да гледате съдържание от телефона на голям екран или дори да играете игри, като ползвате телефона си като контролер.

Blu-ray се свързва безпроблемно и с USB устройства и твърди дискове. Всичко, което трябва да направите, е да синхронизирате устройствата и да се наслаждавате.

Плейърът чете множество формати и ви позволява да гледате филми, видео и снимки или да слушате музика. Имате възможност да го свържете безжично или чрез USB кабел.

Наслаждавайте се повече

Blu-ray плейърът може да се стартира изключително бързо – само за 0.5 секунди, ако устройството е на съответния режим. BD Wise пък оптимизира качеството на картината и осигурява зашеметяващо изживяване.

Ако искате да разполагате с музика в дневната по всяко време, с Blu-ray можете да извличате музика от компактдиск. Плейърът конвертира CD в MP3 и така се възползвате максимално от паметта му. Просто поставете диска в устройството и натиснете бутона за извличане.

Освен всички полезни функции, плейърът на Samsung е изключително елегантен. Уникалният дизайн с гладки извивки и невероятното усещане при докосване на бутоните допълват до съвършенство Blu-ray HDD.
Технологии / Други


ОЩЕ НОВИНИ 

Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
News.dir.bg - 17 Декември 05:00
Samsung представя на нашето внимание изключителния 40-инчов F6670 Smart 3D LED TV. Телевизорът е красив – не само отвън, но и отвътре, със зашеметяваща Full HD резолюция и невероятна 3D картина,...
Технологии / Други
 
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
News.dir.bg - 26 Ноември 02:20
Особено ако става дума за 40-инчов Samsung UE40F6510 LED TV от серия 6. Всички модели от серията предлагат вълнуващ нов свят от истинско забавление, създаден и персонализиран спрямо вашите лични...
Технологии / Други
 
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
News.dir.bg - 14 Ноември 01:57
За много от нас възстановяването след дълъг и напрегнат работен ден започва със захвърлени небрежно в коридора обувки, напитка от хладилника и дистанционно в ръка. Настанени удобно на дивана пред...
Технологии / Други
 
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
News.dir.bg - 20 Юни 06:20
3D картина и звук гарантират, че вечерите пред телевизора никога няма да бъдат същите
Технологии / Други
 
Киносалон у дома със система Samsung
News.dir.bg - 15 Май 09:00
Samsung пуска на българския пазар един от най-интересните си нови модели от линията домашни кино системи - HT-F4500. Компанията е отделила необходимото време и усилия за Blu-ray системата, която...
Технологии / Други
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
Един истински „смарт“ телефон
Новият Sony Xperia Z1 – смартфон за фотографи и не само…
Смарт телевизор Samsung = 100% забавление у дома
Ще се влюбите… в своя смарт телевизор
Богат звук с 3D дълбочина от Samsung AirTrack HW-F450
Удължен е конкурсът за 130-метровия паметник на Левски
Забавлявайте се повече със Samsung Blu-ray HDD
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България
Samsung UE40F6670 - изключителен 3D LED телевизор
Меркурий, Венера и Юпитер ще танцуват на небето

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « април 2024  
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.