Бъдете с някой, който е честен с вас
Агенция КРОСС - 14 Май 15:48
Бъдете с тези, които ценят вашата външна красота, но разбират, че тя бледнее в сравнение с вашето любящо и искрено сърце
/КРОСС/ Изглежда че честността и верността трябва да са основни за всички хора в една връзка, но в действителност това не е така. И въпреки че човекът, който изневерява, е виновен за измяната, вие също носите отговорност към себе си - просто трябва да стоите настрана от такива хора. Така че, първо, бъдете честни и верни със себе си, и второ, не подарявайте доверието си на онези, които не са го заслужили.
Бъдете с някой, който ви кара да се чувствате топло и удобно Нека бъдем честни със себе си - вие сте леко странен човек. Всички имаме свои странности и уникални черти, които често крием от външния свят, защото се страхуваме, че ще ни осъдят. Но няма нищо лошо в странностите и особеностите и е съвсем нормално да ги имате (освен ако, разбира се, те не причиняват вреда на никого).
Ето защо вашата половинка трябва да бъде човек, който ви разбира и с когото се чувствате възможно най-топло и удобно. С него ще сте готови да споделите всичките си тайни и желания - дори и най-странните. Този човек трябва да знае и да приема всичко, което никога няма да кажете на никой друг. Истински подходящият човек няма да се опитва да ви направи перфектни, като изгладите всички бръчки - той ще ви хареса заради това, което сте, защото тези недостатъци ви правят истински човек. Усещането за комфорт, което изпитваме до истинските си «душевни съмишленици“, се основава именно на способността постоянно да сме честни и открити с тях - без страх.
Бъдете с някой, който ви обича, дори когато го вбесявате
Можете да се карате, можете да имате различни гледни точки по тези или други въпроси, можете да гледате на семейството си, на бъдещето си или, да речем, на родителството по различен начин. Важно е да общувате помежду си и да правите компромиси. Важно е всеки ден отново да правите избор в полза на любовта към човека, с когото се събуждате в едно и също легло. Реалните отношения не са като приказка (и затова те често се провалят). За да бъдат успешни, трябва да инвестирате много сили и енергия и този процес далеч не винаги е приятен. Но фактът, че сте се скарали с партньора си или някои от действията му просто ви вбесяват, не означава, че сте престанали да го обичате. Ако имате хубава къща, в която нещо внезапно се счупи, не се отказвате и не продавате къщата. Не, оправяте счупеното и продължавате да живеете там, защото ви е уютно.
Бъдете с някой които ви цени такива, каквито сте в действителност
Бъдете с тези, които ценят вашата външна красота, но разбират, че тя бледнее в сравнение с вашето любящо и искрено сърце. Тези, които разбират, че перфектната кожа някой ден ще стане набръчкана, а красивата коса ще изтънее. Тези, които въпреки това все още ви обичат. Бъдете с онези, които наистина обичат и приемат човека, който сте тук и сега, и ви подкрепят по пътя към това да станете онзи, който винаги сте мечтали.
Развлечения / Разни


ОЩЕ НОВИНИ 

Веселин Плачков ще ръководи театъра в Казанлък
Burgas24.bg - 17 Май 17:24
Развлечения / Разни
 
Веселин Плачков ще ръководи театъра в Казанлък
Plovdiv24.bg - 17 Май 17:23
Развлечения / Разни
 
Васко Василев шокира с признание
Burgas24.bg - 17 Май 17:12
Развлечения / Разни
 
Васко Василев шокира с признание, напсувал учителка в Москва
Plovdiv24.bg - 17 Май 17:02
Развлечения / Разни
 
Сценичната партньорка на Астор: Ще направя шоу в негова памет
Burgas24.bg - 17 Май 16:57
Развлечения / Разни
 
Топ селекция на съвременни български игрални, документални и анимационни филми гледаме в Бургас
Burgas24.bg - 17 Май 16:56
Развлечения / Разни
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
18:35 Economynews   Икономика / Бизнес
Рублата изпревари бразилския реал
18:30 Plovdiv24.bg   У нас / Общество
Потресаващо зверство с българин в Италия!
18:27 БГНЕС   По света / Политика
От Япония до Замбия – как менструалният цикъл на жените става платен
18:25 БГНЕС   Спорт / Други
Томова с убедително начало на Ролан Гарос
18:21 БГНЕС   Спорт / Други
Финалите на УЕФА – ексклузивно в каналите на bTV Media Group
18:20 Economynews   Икономика / Бизнес
1.08 млрд.евро разплатени по ОПТТИ
18:17 БГНЕС   Спорт / Други
Стеф Хютън попадна във временния състав на Англия за Европейското
18:10 Economynews   Икономика / Бизнес
4.5% ръст на БВП
18:07 Profit.BG   Икономика / Бизнес
5 умения, с които ще тласнете кариерата си напред още тази година
18:02 БГНЕС   У нас / Престъпност
Йомов е пуснат, баща му и брат му остават в СДВР

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « май 2022  
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.