ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Мобилна версия | Влез в поща Поща | транзит транZит


Към ХОРАТА от община Септември: Умственото БЕЗСИЛИЕ, сляпата ВЯРА и ЛИПСАТА на собствено мислене РАЖДАТ чудовища!!!
Към ХОРАТА от община Септември: Умственото БЕЗСИЛИЕ, сляпата ВЯРА и ЛИПСАТА на собствено мислене РАЖДАТ чудовища!!!
Виделина.бг - 10 Март 23:22
На агитката около настоящото ръководство на Община Септември вече не й е достатъчно, че двамата със съпругата сме перман...
На агитката около настоящото ръководство на Община Септември вече не й е достатъчно, че двамата със съпругата сме перманентно блокирани да споделяме и коментираме в групи във Фейсбук! И то по около 20 дни в месеца. Не й стига и това, че по доноси на подобни на членовете й, а може би точно на тях, вече започна блокиране и на хора, които се ангажират материалите на „Виделина” да достигат до по-широк кръг от хора. И в ход е следващата низост – да отстранява от групи другомислещи и другопишещи. Пример: от днес е блокирано участието на съпругата ми Елена Ненкова в групата Симеоновец. Ще попитате защо точно в Симеоновец? Ами защото там могат, а могат, защото админ е не кой да е, а самият Йордан Кръстев. Искам да кажа профилът му, защото все повече се съмнявам, че той самият пише от него. Или може би само толкова, колкото управлява фирмите, които са се водели и се водят на негово име, но са със седалище един станал доста популярен офис в Пазарджик, който скоро имаше гости от Специализираната прокуратура. Преди да я блокира само триеше материалите на „Виделина” от групата Симеоновец, но явно това му се видя трудоемко и реши казуса кардинално. Воден явно от добре познатия прнцип: „Няма човек, няма проблем”!?! Този подход не е измислен от Кръстев в Септемврийско, още преди година и двамата със съпругата ми бяхме отстранени от групата на Ветрен, всеизвестна твърдина и крепост на настоящото ръководство на Общината.
Та в резултат на тези действия на админа Кръстев в момента отгоре до долу в групата Симеоновец са нашарени само материали на любимата на въпросната агитка журналистка Стефка Венчева. А, има тук-там и по някой на друга медия, в който се отразяват мъдрите мисли на вожда – как например го атакуват извънземни или най-малкото зомбита. И макар подобно поведение да е израз основно на безсилие, това със сигурност е жестока инквизиция за грамотната и мислеща част от населението на селото. Но всичко, което съдържа истината за управлението на община Септември през последните 2 години и половина, е старателно изтрито?!? За да не би в някой от четящите такива публикации да се зародят въпроси. Защото въпросите не се толерират в тази известна с “плурализма” си агитка. Изискват отговори, а понякога такива просто няма. И принуждават тези, които трябва да отговарят, да измислят такива глупости, че всеки нормален човек приема казаното от тях с насмешка.
Спирам дотук, защото на част от хората, за които написаното тук е предназначено, ще й дойде твърде дълго и трудно за усвояване. Разбирам напълно, че усвояването на текстове не е като да усвояваш държавни и общински средства...Но ще завърша с това, че да налагаш мнение и да пречиш на хората да чуят или прочетат алтернативни мнения води само до едно: тоталитаризъм в най-грозните му форми. Та нали по този начин управляваха най-мракобесните режими в историята на човечеството – фашисткият и комунистическият. Затова ще се обърна към застрашените от гротескните прояления на най-мракобесните страници от историята на човечеството в община Септември: Хора, внимавайте най-вече заради себе си! И помнете, че безсилието, сляпата вяра в нещо или някого и липсата на собствено мислене ражда чудовища!!!
У нас / Общество


ОЩЕ НОВИНИ 

Отвориха Прохода на републиката
Fakti.bg - 23 Март 18:45
У нас / Общество
 
Гимнастички и лотария? Илияна Раева настоя: Я ни оставете!
Dnes.bg - 23 Март 18:45
Шефката на Федерацията по художествена гимнастика се защити във Facebook
У нас / Общество
 
Доживотен затвор за Гребеца от “Наглите“
Fakti.bg - 23 Март 18:41
У нас / Общество
 
Надзирателите взеха 15 млн. и прекратиха стачката
Dnes.bg - 23 Март 18:24
И все пак били готови отново да излязат на улицата
У нас / Общество
 
Лиляна Павлова: Отново! Отново фалшива новина за мои думи!
Fakti.bg - 23 Март 18:18
У нас / Общество
 
Съдът във Велико Търново остави шефа на Здравата каса в Ловеч под домашен арест
БНР - 23 Март 18:09
Апелативният съд във Велико Търново потвърди определението на Окръжния съд в Ловеч, с което на директора на Здравната каса в ...
У нас / Общество
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
18:50 Fakti.bg   По света / Политика
Роднина на Путин стана шеф в „Газпром“
18:46 Investor.bg   Икономика / Бизнес
Търг за над 1 млн. лв. тръгва за ремонта на 3 тунела от АМ „Хемус“ и АМ „Тракия“
18:45 Fakti.bg   У нас / Общество
Отвориха Прохода на републиката
18:45 Novsport   Спорт / Други
Абделслам с бърза победа на “Дан Колов - Никола Петров“
18:45 Dnes.bg   У нас / Общество
Гимнастички и лотария? Илияна Раева настоя: Я ни оставете!
18:43 Investor.bg   Икономика / Бизнес
Горанов: Работим активно за присъединяване към ERM II и Банковия съюз
18:41 Fakti.bg   У нас / Общество
Доживотен затвор за Гребеца от “Наглите“
Ананиев: Обмисля се социален фонд за неосигурените!
18:32 Investor.bg   Икономика / Бизнес
Акциите на Dropbox се изстреляха при борсовия дебют
18:31 Novsport   Спорт / Футбол
Пияни фенове на Англия замеряли полицаи в Холандия с бутилки

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « март 2018  
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.