ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Мобилна версия | Влез в поща Поща | транзит транZит


Technics представя две нови попълнения в престижната си линия Reference Class
Technics
Technics представя две нови попълнения в престижната си линия Reference Class
Агенция КРОСС - 09 Януари 09:28
/КРОСС/ High-End грамофонът с директно задвижване Technics SP-10R и грамофонната система с директно задвижване Technics SL-1000R продължават да развиват изключителните качества на винила
• Максимална прецизност: легендарният електродвигател с директно задвижване е реализиран с двоен ротор, двоен статор и без колектор• Стабилно въртене: високият инерционен момент на тежкия диск е оптимално използван за повишаване на стабилността на въртенето• Модернизиран дизайн: дисковият и контролният модул могат напълно да се заменят с предходните SP-10MK2 и SP-10MK3 (при SP-10R)
София, България, 8 януари 2018 г. - Продължавайки развитието на прочутата си технология за директно задвижване и утвърждавайки изключително високото качество на продуктите си, Technics разширява своята линия от първокласни аудио компоненти Reference Class с два нови грамофона с директно задвижване SP10-R и SL-1000R. Създадени да извлекат най-доброто от аналоговия винил, грамофоните с директно задвижване от легендарната серия SP-10 и съпътстващите ги системи с директно задвижване станаха синоним на високо качество на звука, и носят символите на марката Technics, която продължава да печели лоялността и възхищението на аудиофилите от цял свят. Изградени върху това забележително наследство, SP10-R и SL-1000R създават нови стандарти в модерната грамофонна Hi-Fi технология и водят аудио индустрията към нова ера.
Достигане на нови нива за безупречно звученеSP10-R е оборудван с безколекторен електродвигател за директно задвижване с двоен ротор и намотки от двете страни. Този електродвигател с общо 12 полюса и 18 намотки създава висок въртящ момент и задвижва тежкия диск с изключителна стабилност. Резултатът е много устойчиво въртене с коефициент на детонации само 0.015% или по-малко, което се счита и за гранична стойност на измерването.
Тежката част на диска е изработена от месинг с дебелина 10 милиметра, подсилен по периферията с волфрам. Месинговата тежест е разположена върху лята алуминиева основа. Така конструираният диск има обща маса приблизително 7.9 кг. и инерционен момент приблизително 1 тон.см2. Задната повърхност на диска е покрита с гума, която ефективно поглъща нежеланите вибрации. По този начин е образувана трислойна структура за още по-висока устойчивост и по-добри характеристики на поглъщане на вибрациите.
За максимално потискане на шума, контролният модул е отделен от основния блок, а импулсното му електрозахранване използва уникална технология за подаване на напрежение с минимален шум през специално разработена «схема за понижаване на нежелания шум“. Освен това, комуникацията между основния блок и контролния модул е реализирана така, че да бъде максимално надеждна и устойчива на околния шум. Тези мерки за намаляване на шума позволяват на SP-10R да постигне най-високото в света отношение сигнал/шум.
Постигане на оптимално качество с изключително рамо и шасиСистемата Technics SL-1000R включва универсално S-образно рамо, изработено от лека магнезиева тръба. Рамото има оптимално закрепване с карданно окачване и се характеризира с висока чувствителност към движението, постигната благодарение на прецизното сглобяване и регулиране, извършено от водещи японски специалисти. По този начин рамото точно следва браздата на грамофонната плоча. За осигуряване на максимална чистота и реалистичност на звука, вътрешното окабеляване на рамото е реализирано с проводници от безкислородна мед (OFC), така че да предава цялата чистота и енергия на музикалния сигнал, възпроизведен от дозата, без да го заглушава.Шасито, на което е монтирано рамото, е силно интегрирано с диска. За да бъде рамото максимално защитено, лагерите на рамото, лагерите на диска и игличката остават в постоянно положение, създавайки структура, която се влияе минимално от вибрациите, породени от твърдостта на шасито.
Надграждане, а не подмяна на богатото наследство на изключителните грамофони и системи с директно задвижванеSP-10R е конструиран така, че да бъде напълно взаимозаменяем с предходните модели от серията SP-10, като SP-10MK2 и SP-10MK3. За да могат потребителите да продължат да използват шасито и дисковия модул от тези модели, формата и разположението на винтовете са направени така, че да осигурят пълна обратна съвместимост. Контролният модул също е с формата и размерите на захранващия модул на SP-10MK2 за безпроблемна взаимозаменяемост.
Technics: наследството продължава Основното предимство на технологията с директно задвижване е запазване качеството на звука. То не се влошава от колебанията във въртенето и вибрациите при предаването на движението между електродвигателя и диска, които са характерни за традиционните технологии и конструкции. SP-10R и SL-1000R са част от дълга и успешна линия първокласни грамофони. Technics представя първия в света грамофон с директно задвижване SP-10 през 1970 година. Благодарение на високото качество и надеждност, серията SP е високо оценена и използвана в професионални ефирни радио-станции и боготворена от аудиофилите в цял свят.
С призвание да създава емоционални преживявания и да пренесе силата на музиката до всички, Technics от десетилетия е в основата на музикалните постижения. От появата и успеха на хип-хопа до бързото израстване на известни диджеи и даване възможност на аудиофилите да чуят музиката точно така, както нейните създатели биха желали, Technics е и ще остане марката, към която лидерите в своята област се обръщат, когато търсят безкомпромисно качество и надеждност.
Технологии / Други


ОЩЕ НОВИНИ 

Близо 70% от ползващите интернет в ЕС пазаруват онлайн
Агенция КРОСС - 17 Януари 15:28
Технологии / Други
 
“Гугъл“ прокарва частни междуконтинентални кабели
Агенция КРОСС - 17 Януари 10:57
Технологии / Други
 
Изкуствен интелект вече четe и разбира текст по-добре от човека
Агенция КРОСС - 16 Януари 13:28
Технологии / Други
 
Huawei Mate 10 Pro и WiFi Q2 Series с 5 медийни награди на CES 2018
Агенция КРОСС - 15 Януари 18:43
Технологии / Други
 
Слънчева електроцентрала заработи в Чернобил
Агенция КРОСС - 15 Януари 10:36
Технологии / Други
 
Българин разработи брайлов екран за таблети и телефони
Агенция КРОСС - 10 Януари 07:47
Технологии / Други
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
16:55 Novsport   Спорт / Футбол
Витоша и Монтана с хикс в Правец
16:54 Profit.BG   Икономика / Бизнес
Гръцките туристи у нас минаха 1 млн. души
16:54 Burgas24.bg   У нас / Институции
Решетки за сливналия, направил опит да убие 18-годишно момиче
16:52 Fakti.bg   По света / Политика
Западна Европа се готви за нов снежен ад
16:52 Dnevnik.bg   У нас / Общество
Повечето училища в големите градове няма да преминат на едносменен режим в срок
16:49 Capital.bg   У нас / Политика
БСП заложи на познати скандали в мотивите за вота на недоверие
16:48 Burgas24.bg   У нас / Институции
Николай, убил по непредпазливост мъж, управлявайки трактор, се изправя пред съда
16:47 Varna24.bg   У нас / Институции
До края на годината подновяват поръчката за двата нови кораба на ВМС
16:47 Novsport   Спорт / Други
Министър Кралев награди призьорите от 38-ите „Световни здравни медицински игри“
16:46 Dnevnik.bg   Други / Анализи
Разберете: умишлено ни подлудяват

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « януари 2018  
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.