ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Мобилна версия | Влез в поща Поща | транзит транZит


Предстоящи събития днес
Предстоящи събития днес
Агенция КРОСС - 11 Септември 07:37
/КРОСС/ ***София.Президентът Румен Радев ще открие академичната 2017/2018 учебна година в Университета по архитектура, строителство и геодезия, който е най-голямото висше техническо училище в областта на строителството в България.
***София.От 09.30 часа, в зала «Средец“ на София хотел Балкан, фондация «Конрад Аденауер“ организира конференция, по повод навършването на 10 години от присъединяването на България към ЕС и предстоящото председателство на Съвета на ЕС. Участие ще вземе и Лиляна Павлова, Министър на българското председателство на ЕС.
***София.От 14.30 часа, в зала 3, Източно крило на Народното събрание, председателят на Комисията по външна политика Джема Грозданова ще се срещне с държавния министър за европейската и евроатлантическата интеграция на Грузия Виктор Долидзе.
***София.От 10.00 часа, в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет (ул. Eкзарх Йосиф, № 12), Пленумът на Съвета ще проведе заседание, на което ще бъдат изслушани кандидатите за председател на Върховния административен съд.
***София.От 10.00 часа, III състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Ралица Л., Росен Ч., Пламен К. и Дияна П., обвинени в образуване и ръководене на престъпна група.
***София.От 10.00 часа, в Национален пресклуб на БТА, сдружение «Лидери за европейско образование“ (ЛЕО) организира пресконференция, посветена на тежкото състояние на образованието в България.
***София.От 10.00 часа, в заседателна зала 1 на Ректората на Софийския университет “Св. Климент Охридски“ министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще вземе участие в дискусия на тема “Образование и демография“.
***София.От 11.00 часа, в София Тех Парк, заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще бъде домакин на среща-дискусия за преодоляване на стереотипите и нагласите в обществото към децата и младежите в неравностойно положение. Събитието под наслов «Открий ме. Разбери ме. Приеми ме“.
***София.От 11.30 часа, на Моста на влюбените посланикът на Швейцария Денис Кнобел и кметът на София Йорданка Фандъкова ще открият изложбата «Швейцария: природа и иновации“, както и други събития, организирани в рамките на Дните на Швейцария в София - 2017.
***София.От 12.00 часа, в Информационния център София - Европейска столица на спорта (срещу Румънското посолство), ще се проведе пресконференция, посветена на второто издание на планинските коло и бегови ултра маратони “Софийски манастири“.
***София.От 12:00 часа в БТА (София) ще се проведе пресконференция по повод началото на гражданската инициатива «Да спрем машината за неравенство! За справедливи данъци“.
***София.От 13.00 часа, в Националния пресклуб на БТА в София, ще бъде представен политическият проект «Европейска народна партия - България“ с председател Пламен Александров.
***София.От 17.00 часа, пред сградата на Народното събрание, ще се проведе протест под надслов «ПРОТЕСТ! ИМА ТАКЪВ НАРОД!“, организиран в социалните мрежи.
***София.От 18.30 часа, центъра за култура и дебат «Червената къща“ ще бъде обсъдена темата «Медийно неграмотни в дигиталния век - рисковете пред децата ни“.
***София.От 18:00 часа в галерия «Академия“ на НХА ще бъде открита изложба на наградените рисунки от пети световен конкурс за детска рисунка - София 2017.
***Благоевград. От 09.00 часа, в 7-мо СУ “Кузман Шапкарев“ в Благоевград, ще се проведе Лятно училище по проект «Обучение за наблюдение на Земята в българските средни училища“.
***Благоевград. От 10.00 часа, в Югозападния университет “Неофит Рилски“ в Благоевград, тържествено ще бъде открита новата академична учебна година.
***Бургас.От 11.00 часа, в офиса на партията (ул. “Конт Андрованти“ 5), народният представител от ГЕРБ - Бургас Диана Саватева ще проведе приемен ден за граждани.
***Варна.От 14.00 до 16.00 часа, в клуба на ПП ГЕРБ на ул. «Г. Бенковски“ №1, Народният представител от ПП ГЕРБ - Варна Павел Христов ще проведе приемен ден за граждани.
***Велико Търново. От 10.00 часа в сградата на РУО - Велико Търново ще се проведе прескоференция за представяне на проекта “Твоят час“ - за изминалата и предстоящата година.
***Велико Търново. Oт 11.00 часа в пресклуба на БТА-Велико Търново кметът на Община Павликени инж.Емануил Манолов ще направи пресконференция за представяне на културната програма по повод Есенния панаир в града.Ще бъде представен и вторият Офроуд траял 4х4 турнир в Павликени, който ще се проведе на 16 и 17 септември в града.
***Велико Търново. От 17.30 часа в ИЗ «Рафаел Михайлов“ ще се проведе откриване изложба на «Стьопата“ - Стефан Ст. Петков и Светлана Ст.Петкова.
***Видин.От 15.00 часа, в залата за изяви на 3 ет. в Регионална библиотека «Михалаки Георгиев“ кметът на Община Видин Огнян Ценков ще връчи дарение от книги, предоставено от посланика на Израел у нас - Нейно Превъзходителство Ирит Лилиан.
***Гоце Делчев/с. Балдево.От 16.00 часа, в комплекс «Боже име“, Бизнес инкубатор- Гоце организира трансграничен българо-македонски Креативен панаир.
***Добрич.От 18.00 часа, в Огледалната зала «Нели Божкова“ ще се състои премиерата на поетичната книга «Души на кръстопът“ от Георги Калчев.
***Кресна. От 14,00 часа в Община Кресна ще се проведе общественото обсъждане на Доклада за оценка на въздействието върху околната среда за подобряване на трасето на лот 3.2 на автомагистралата, на които ще бъдат разгледани разработените варианти.
***Кърджали. От 11.00 часа, в пресклуба на ОД на МВР - Кърджали, ще се проведе пресконференция с участието на старши комисар Венцислав Момчилов и на окръжния прокурор Желязко Стефанов.
***Монтана.От 11.00 часа, в салона на сладкарницата срещу Младежкия дом в Монтана, Председателят на 39-то Народно събрание доц. Борислав Великов ще утвърди своите стипендианти на традиционната среща преди старта на новата учебна година.
***Пловдив. От 10.30 часа кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район “Южен“ Борислав Инчев ще открият новата детска площадка, която се намира в непосредствена близост до заведението “Камел“ на кръстовището на ул. “Стефан Стамболов“ и “Георги Кирков“
***Пловдив.От 11.00 часа, в Общностен център за деца и семейства, на ул. «Вратцата“ №4, ще се проведе заключително тържество на децата, потребители на услугата «Допълнителна педагогическа подготовка за повишаване на училищната готовност на децата за равен старт в училище“, т.н. Лятно училище в Центъра.
***Пловдив.От 11:00 часа «Розовият кемпер на Една от 8“ ще посети КОЦ Пловдив (База 2, бул. “Александър Стамболийски“ 2А), а от 15:00 часа ще бъде позициониран пред магазин Мания Пловдив. «Розовият кемпер на Една от 8“ е част от проекта “Сърдечни приятелки“.
*** Пловдив. В 15.00 часа в Дома на културата “Борис Христов“ ще започне семинар на тема «Европейски пари за преработвателите по ПРСР (мярка 4.2)“, организиран от в. «24 часа“ и «Български фермер“. Форумът ще бъде открит от министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.
***Симитли.От 09.00 часа, в спортна зала «Септември“ в Симитли и от 14.00 часа, в залата на община Кресна, ще се проведат обществени обсъждания на Доклада за оценка на въздействието върху околната среда /ОВОС/ на инвестиционното предложение за обект: «Подобряване на трасето на лот 3.2 на АМ «Струма“.
***Ямбол.От 10.00 часа в Детска ясла «Мечо Пух“, от 10.45 часа в Детска градина «Свобода“ и от 11.30 часа в Детска ясла «Слънчево детство“ ще се проведе церемония «Първа копка“ по реновирането на трите детски заведения.

У нас / Политика


ОЩЕ НОВИНИ 

Беата Шидло: Очаквам с големи надежди българското председателство на Съвета на ЕС
БГНЕС - 20 Септември 17:32
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев разговаря с полския министър-председател Беата Шидло.
У нас / Политика
 
Борисов покани полски фирми у нас: Икономиката ни е с ръст!
Dnes.bg - 20 Септември 17:30
България и Полша са от една черга, рече той на съвместния форум
У нас / Политика
 
Държавата измисли нова схема за придобиване на “Дунарит“
Capital.bg - 20 Септември 17:29
След като в края на август Държавната консолидационна компания (ДКК) не успя да реализира своя план А за овладяване на русенския оръжеен завод “Дунарит“, бързо е приведен в действие нов опит....
У нас / Политика
 
Семейство до семейство. Радеви редом до Тръмп
Dnes.bg - 20 Септември 17:23
Президентът води българската делегация за Общото събрание на ООН
У нас / Политика
 
Парламентарната комисия реши: Връща се назад процедурата за купуването на изтребители
Агенция КРОСС - 20 Септември 17:16
У нас / Политика
 
Покупката на нови изтребители ще бъде частично рестартирана
Capital.bg - 20 Септември 16:55
Процедурата за придобиване на нов тип бойни самолети за нуждите на армията ни най-вероятно частично ще бъде рестартирана. Това препоръча днес с 13 на 7 гласа временната парламентарна комисия,...
У нас / Политика
 
търси в новини


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ В картинки
18:00 Puls.bg   Технологии / Наука
Жените по-лесно губят интерес към секса
17:48 Investor.bg   Икономика / Финанси
Финландия - най-доброто място да бъдеш майка, но с най-малко новородени
17:46 Regal.bg   Икономика / Бизнес
IKEA планира 200 млн. евро инвестиции в Сърбия за 5 години
17:44 Infostock.bg   Икономика / Бизнес
Прокуратурата започва проверки във ВМЗ Сопот и Кинтекс
17:43 Fakti.bg   По света / Политика
Турция прехвърля командоси към Сирия
17:43 БНР   У нас / Общество
Предотвратиха контрабанда на един тон марихуана край албанското пристанище Вльора
17:43 Novsport   Спорт / Футбол
Легенда на Интер с жестоки критики към клуба
17:42 Novsport   Спорт / Футбол
Боби Михайлов взе участие в извънредния конгрес на УЕФА
17:41 Investor.bg   Икономика / Бюджет
Общински проекти за европредседателството ще бъдат финансирани с 300 хил. лева
17:40 Economynews   Икономика / Бизнес
ЕК: Райънеър да спазва правилата

АРХИВ НА ЗАГЛАВИЯТА
« « септември 2017  
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия Copyright © 2016 Dir.bg. All rights reserved.